2777
2789

میدونم بستنی و کباب و دلستر و حلیم و عدسی و آبگوشت روی وزن جنین توی ماه آخر تاثیر داره 

من چند روزه گیر دادم پاستاآلفردو میخورم یا ماکارانی میموام کنترلش کنم چون نگران بالاتر رفتن وزن خودمم توی ماه آخر بارداری هستم 

میخوام بدونم آیا بنظرتون ماکارانی و پاستاهم تاثیر دارن روی وزن؟! تجربه ای دارید؟! 

چون شنیدم از قدیم که برنج زیاد تاثیر نداره پروتئین بیشتر تاثیر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من خوراک مادر هیچ تاثیری رو وزن جنین نداره ،جنین از خون مادر تغذیه میکنه ن معده اش،اینکه دکترا میگن مادر غذای خوب بخوره بخاطر خودشه چون ویتامین های بدنشو به جنین انتقال میده و خودش دچار قحطی میشه 

وگرنه من دائم ویار داشتم و غذام گوجه سبز و لواشک بود خودمم بجای افزایش ۱۰کیلو کاهش وزن داشتم پسرم نزدیک ۴کیلو بود ،خواهرشوهرم انقدر میخورد که وزنش بالای۱۱۰ کیلو شده بود ولی پسرش بزور به ۲کیلو میرسید

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂