2777
2789

بچه ها میلی بودا کد میدادی کسی وارد می‌شد پول میداد بهتا،

یه برنامه پیدا کردم اسمش *کارنت*

دانلودش کنین

و این کد دعوت رو بزنین

۱۰۵ تومن بهتون میده

۳۰ تومنم ب من میده

اگ خواستین بزنین 

9613647750

مطمئنم الکیه اگه هم باشه ۱۰۰ تومن نیست یا خیلی دردسر داره ثبت نامش یا نمیتونی پول و همون موقع دریافت کنی باید تو هم دعوت کنی و..

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
مطمئنم الکیه اگه هم باشه ۱۰۰ تومن نیست یا خیلی دردسر داره ثبت نامش یا نمیتونی پول و همون موقع دریافت ...

خب نیا

منم همین الان نصب کردم اصراری هم روش ندارم

دوست نداری نیا😂🚶‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نیامنم همین الان نصب کردم اصراری هم روش ندارمدوست نداری نیا😂🚶‍♀️

وا خب قبلا چند تایی امتحان کردم اینطوری بود 

بابد قانعم میکردی🏃‍♂️

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
وا خب قبلا چند تایی امتحان کردم اینطوری بود بابد قانعم میکردی🏃‍♂️

بابا منم تازه نصب کردم

ظاهرا معتبره

خودم هنوز قانع نشدم چطوری شمارو قانع کنم🤣😂

گفتم ب شماهم بگم دو قرون در بیاریم

اینم مثل همونه.. والله کار پاک کردن برنامه ش  یه دکمه س والسلام. اصلاا نمیدونی کی برنامه رو ساخته. حداقل میری بیرون پول نیذی طلا میخری جاش مشخصه فروشنده ش مشخصه فاکتورم که میده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بابا منم تازه نصب کردمظاهرا معتبرهخودم هنوز قانع نشدم چطوری شمارو قانع کنم🤣😂گفتم ب شماهم بگم دو قر ...

باشه ممنون 😐😂

در زمینه ی طلا نیست اصلا این برنامه

در زمینه چیع؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

انگاری کاریابی طوره

اووه ولش کن پس. 

موفق باشی

تشکر فراوان