2777
2789
عنوان

موی زائد صورت

66 بازدید | 8 پست

سلام من بخاطر pco وتیروئید کم کار موهای زائد صورتم به شدتتتتتتتت زیاد شده چیکارکنم اینا کمتر شن؟؟خسته شدم واقعا.لیزم نمیتونم برم چون تو اقدامم و دارو میخورم.

قرص اسپرینولاکتون مگه دکتر بهت نداده این یه مقدار ضخامت و کم میکنه ولی به صورت کلی فقط لیزر جواب میده اونم نه هر لیزری یا پیش هر کسی هم نباید رفت

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
قرص اسپرینولاکتون مگه دکتر بهت نداده این یه مقدار ضخامت و کم میکنه ولی به صورت کلی فقط لیزر جواب مید ...

بهش گفتم ولی گفت داروهایی که برای موهای زائده با داروهایی که برای تنبلیم و بارداری میخورم تداخل داره.اره میدونم باید برم لیزر ولی فعلا نمیتونم عذابم میده واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتم ولی گفت داروهایی که برای موهای زائده با داروهایی که برای تنبلیم و بارداری میخورم تداخل داره ...

خب پس کلا این درمان نداره منم چندین سال دچارش هستم فقط مرتب بر میدارم صورتمم سفید مو ها هم ضخیم و سیاه خیلیم پوستم حساسه با بند هم نمیتونم بر دارم شمع هم امتحان کردم صورتم سوخت در نهایت با تیغ مخصوص اصلاح صورت بر میدارم راضی هم هستم

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
خب پس کلا این درمان نداره منم چندین سال دچارش هستم فقط مرتب بر میدارم صورتمم سفید مو ها هم ضخیم و سی ...

دقیقا منم سفیدم و موها مشکییی و ضخیم.من وکس و بند میندازم اوکیم باهاش ولی چه فایده دوباره درمیاد.محرم رفته بودم شهرستان ارایشگاها کارنمیکردن مجبور شدم همش تیغ زدم الان عین مرد شدم.

فردا میرم بند بندازم ببینم درست حسابی درمیان باموچین که چندتاشو دراوردم انگار زیرشون بتنه انقدر سخت درمیان😭

خب پس کلا این درمان نداره منم چندین سال دچارش هستم فقط مرتب بر میدارم صورتمم سفید مو ها هم ضخیم و سی ...

فقط منتظرم زودتر حامله شم بدنیا بیاد فرداش برم لیزر🤕

دقیقا منم سفیدم و موها مشکییی و ضخیم.من وکس و بند میندازم اوکیم باهاش ولی چه فایده دوباره درمیاد.محر ...

دقیقا واسه منم همینجوری میخواستی ژیلت نزنیا تیخ اصلاح ابرو بزن حالا اگه با بند حساس نیستی خوبه کخ

دقیقا واسه منم همینجوری میخواستی ژیلت نزنیا تیخ اصلاح ابرو بزن حالا اگه با بند حساس نیستی خوبه کخ

اره رفتم بند انداختم.ازجاشون خون میومد😑دیگه دور تیغ و خط کشیدم