2777
2789
عنوان

جاریم به بارداری ام واکنش نشون نداد

1383 بازدید | 67 پست

خواهرشوهر اتفاقی میدونست باردارم خودشم ماه آخرشه، دیشب به جاریم خبر دادیم با کلی ذوق، فقط ی مبارکه گفت، همین همین حتی همینو کلی گفت نه اینکه بهم نگاه کنه و بگه ، حتی نپرسید چند وقتمه، یا چرا هیچی نمیخورم و همش تهوع دارم یا...، انگار نه انگار

باورم نمیشه سر خواهرشوهر خیلیییییی ذوق کرد و بالا پایین پرید، باورم نمیشه، حس میکنم ضایع شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه آدم باید برای همه یکسان واکنش نشون بده. من از کسی که باهاش صمیمی خستم واکنش بیشتری نشون میدم تا کسی که باهاش صمیمی نیستم.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

بخاطرت تبریک و ذوق جاریت حامله شدی!؟

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •