2777
2789
عنوان

دست دختر خواهر شوهرمو سوزوندم😭😭

470 بازدید | 36 پست

امشب رفتیم پارک اول از وقتی که رفتیم همش یکی زمین میخورد بچه ها جنگ میکردن بعضی از چیزامون جا مونده بود قرار بود بریم با پسر عموم بود دیر اومدیم قهر کرد موقع رفتن دوباره دلشو درآوردیم اومده رسوندمون برقا رفت موقع رفتن ۳ بار جا عوض کردیم 

تا آخرش من این دخترو خیلی دوست دارم دیدم هی بی قراری میکنه گفتم بیا بریم با هم دوری بزنیم خلاصه داشتیم میومدمو میرفتیم یه آقای در صندوق باز کرده بود منقلو درآورد من گفتم این خو سرده الان میخوا چیزی درست کنن آقا دختر دست زد بهش سوخت  تماممم کف دستش باد کرد و قرمز شد یه ساعت مرتب گریه کرده آخرش میخواستن ببرنش دکتر یه ساعت مونده بودن تو ترافیک الانم دستشو بانو پیچی کردن کفته فردا ببریدش حموم و فردا بعد از ظهرم بیا دکتر ببینمش طرف هم انقدر ترسید سری منقلو برداشت دختر یه سال و نیمشه تمام بدنش میلرزید پستونکش تو دهنش میلرزید مادر شوهرمم همش میگفت چرا مسئولین قبول کردی هواشو نداشتی اصلا کاری به اونا ندارم دلم برا دختر کبابه خودم سوختم خیلی بده 😭😭😭

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بگردم🥲

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

چه شب نحسی من بودم تا عمر داشتم یادم نمیرفت

بمیرم الهیییی

ببین براش خوراکی و عروسک بگیر تا یکم اطرافیان بفهمن عمدی نبوده

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

تو که نمی‌دونستی داغه 

کاش هواست بیشتر به بچه می‌بود 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

چه شب نحسی من بودم تا عمر داشتم یادم نمیرفتبمیرم الهییییببین براش خوراکی و عروسک بگیر تا یکم اطرافیا ...

میخرم براش فردا پس فردا

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
تو که نمی‌دونستی داغه کاش هواست بیشتر به بچه می‌بود

نمیدونستم ای کاش حواسمو جمع میکردم

من دلم برای تو سوخت . طفلکی تو

مرسی عزیزم حالم خوب نی اصلااا یعنی احساس خجالت عذاب وجدان ترس هیچ وقت اینجودی نبودم