2777
2789

من خواب امام علی رو دیدم🫠❤️

خیلییی حس خوبی داشت 

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلییییی😭❤️

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهره حضرت هم یادتونه🥲🥲🥲؟

اخه چهره که مشخص نمیشه 🥲

ولی تو خواب میدونستم امام علیه 

وای خدا 

اگه یه روز از عمرم مونده باشه و بگن یه ارزو کن میگم

لطفا یه بار دیگه امام علی بیاد تو خوابممم

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

اخه چهره که مشخص نمیشه 🥲ولی تو خواب میدونستم امام علیه وای خدا اگه یه روز از عمرم مونده باشه و بگن ...

چیزی بهتون گفت🥲

خیلی ارادت خاصی به امام علی دارم

من 

هم امام رضا و هم حضرت فاطمه 

البته بهم گفتن تعريف نكنم ولي چون اينجا كسي منو نميشناسه ميگم 

حضرت فاطمه رو خيلي  دوست داشتم چهره شو ببينم و ديدم واقعا زيبا بودن خيلي خيلي زيبا بودن 

ولي امام رضا چهره شو نديدم 

من البته تا حالا بخاطر شرايط مالي نتونستم مشهد برم 

دو بار خواب ديدم كه تو باغ خيلي خيلي بزرگ و قشنگ و تو باغ پر از كبوتره و ته باغ يه خونه كوچيك بود و دارن بهم ميگن برو داخل خونه آقا منتظرته ولي تا به در خونه ميرسم بيدار ميشم 

من یه بار خواب حضرت فاطمه رو دیدم چادرش انداخت روی سرم و گفت نگران نباش بارداری

یا خانم زهرا ،منم خواب دیدم به نظرم خانم‌زهرا بود این حس و داشتم ،دقیقا منو زیر چا درش قایم کرد ،چند تا سگ‌ وحشی دنبالم بودن ،چادرشو باز کرد اشاره کرد بیا زیرش ،بعد سگها اومد جلو ،به همون حالت عقب عقب برگشتن به حالت احترام