2777
2789
عنوان

ب نفعشه مُرده باشه وگرنه خودم میکشمش😤

| مشاهده متن کامل بحث + 2868 بازدید | 106 پست
از آشنایی دوستی خوانواده ای کس و کاری خبرشو بگیرنشد خبریبرو در خونشون بابا

ادرس خونه خودش دارم

یبارم رف از دوستش کارت بنزین بگیره ادرس اونم دارم

خبری نشد باید همیکار کنم🤦‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشیش شکسته سیمکارتاش چی؟زنگ ک میزنم در دسترس نیس پیام عادیم میدمش جواب نداده🤦‍♀️

عزیزم فکر کنم نمیدونی

سییمکارتا رو که جا به جا کنی

پیامک میاد که سیمکارتت مال این گوشی نیست

اگه سازگار نکنی با گوشی جدید 

سیمکارت میپره بازم خاموش میشه

من همیشه گوشیم اینجوریه

نمیتونی فرتی سیمکارت بنداری ی گوشی دیگه

شاید شمارتو حفظ نیست

#حامی_حیوانات!_نویسنده... تو تاپیک حیوانات تگم کنید=}                                ‌‌‌.           من وقتی از واژه بچه استفاده میکنم منظورم چیزیه که شما به چشم پِت می‌بینید.                                                      هیچ انسانی اشرف مخلوقات  نیست هیچ حیوانی نجس / نحس نیست حیوانات هم برای تغذیه ما خلق نشدن  _.غذارسانی به حیوانات اکوسیستم  رو بهم نمیزنه.   حیوانات خانگی[سگ گربه جونده و پرندگان و خزندگان خانگی]  جاشون تو طبیعت نیست و توانایی زندگی تو طبیعت رو ندارن. و در آخر همه حیوونا از همه انسان ها درک و محبت بیشتری دارن و از همه ادما بهترن اونایی که غیر اینو میگن از کلمه <آدم>به درک کافی نرسیدند!                  هرکس سبک زندگی  متفاوتی داشته و سبک زندگیش تجربه هاش رو تو هرچیزی مشخص میکنه و هرکسی تو چیزی تجربه و درک بیشتری داره                         کسانی که مخالف حیوانات هستن غیر نظرات من رو دارن نیان تو تاپیک های من چون میدونین نشونه بی ارزشی خودتونه                                                       انسان ها خود ارزش خود را تعیین می‌کنند"ویکتور هوگو"
همین اتفاق برام افتاد اخرشم اتفاقی تو یه اکیپ دیدمش با دوستاش تویه جای تفریحی داشت ازخوشی میمرد کلا ...

حداقل یه خبر از خودش بده علائم حیاطی نشون بده

من دارم میمیرم از دلشوره

دیگ هر جا باشع باسن لقش

ادرس خونه خودش دارمیبارم رف از دوستش کارت بنزین بگیره ادرس اونم دارمخبری نشد باید همیکار کنم🤦‍♀️

آره برو 

اگه واقعا نگرانشی و میترسی خدایی نکرده اتفاقی افتاده باشه برو خبرشو بگیر از نظرمن.

اگر که نری چند روز دیگه بهت میگه من غیبم زده بود حتی از من یه خبری هم نگرفتی...

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

شایدم گوشی با سیمکارتا تو تعمیرگاهه 

#حامی_حیوانات!_نویسنده... تو تاپیک حیوانات تگم کنید=}                                ‌‌‌.           من وقتی از واژه بچه استفاده میکنم منظورم چیزیه که شما به چشم پِت می‌بینید.                                                      هیچ انسانی اشرف مخلوقات  نیست هیچ حیوانی نجس / نحس نیست حیوانات هم برای تغذیه ما خلق نشدن  _.غذارسانی به حیوانات اکوسیستم  رو بهم نمیزنه.   حیوانات خانگی[سگ گربه جونده و پرندگان و خزندگان خانگی]  جاشون تو طبیعت نیست و توانایی زندگی تو طبیعت رو ندارن. و در آخر همه حیوونا از همه انسان ها درک و محبت بیشتری دارن و از همه ادما بهترن اونایی که غیر اینو میگن از کلمه <آدم>به درک کافی نرسیدند!                  هرکس سبک زندگی  متفاوتی داشته و سبک زندگیش تجربه هاش رو تو هرچیزی مشخص میکنه و هرکسی تو چیزی تجربه و درک بیشتری داره                         کسانی که مخالف حیوانات هستن غیر نظرات من رو دارن نیان تو تاپیک های من چون میدونین نشونه بی ارزشی خودتونه                                                       انسان ها خود ارزش خود را تعیین می‌کنند"ویکتور هوگو"
حداقل یه خبر از خودش بده علائم حیاطی نشون بدهمن دارم میمیرم از دلشورهدیگ هر جا باشع باسن لقش

منم همه این دوران وگذروندم چه بسا فشارمم افتاد و درمانگاه رفتم دیگه شد برام درس عبرت 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
عزیزم چرا همه جبهه میگیرناحتمال ۹۹درصد گوشیش شکستهمنم بارها این اتفاق برام افتادطول میکشه دیگه برو س ...

خدا کنه ایجوری شما میگی باشه🥲

یعنی برم در خونش؟ بهد کشیک بکشم تا بیاد بیرون مث این کاراگاها🥲😂 یا برم در بزنم؟

برم در بزنم چی بگمممم؟؟؟ 

وایییی خدا بگم چیکارش کنههههههههههه

وایییی نگرانی خودمم همینه🥲🥲🥲🥲💔💔💔💔💔

پیگیر شو

تایم رفتنش به خونه یا بیرون اومدنش از اونجا رو که میدونی برو کمین بگیر ببین میره،میاد؟! اگه خبری نشد و هیچکدوم دوستاشو نمیشناسی که از طریق اونا به نتیجه برسی خودت برو از مادرش بپرس

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

خودت به اون دوستش پیم بدهیا به دوستای دیگش

خودم هیچی ندارم از دوستاش

چق گفتم بیا یه گروه بزنیم قبول نکرد خیلی غیرتیه

حالا ب دوستم سپردم قشنگ بلاکی ها و سطل اشغالش زیر و رو کنه ببینه هیچی پیدا میکنه از دوستش🤦‍♀️

عزیزم فکر کنم نمیدونیسییمکارتا رو که جا به جا کنیپیامک میاد که سیمکارتت مال این گوشی نیستاگه سازگار ...

ن واقعا نمیدونسم مرسی ازت

ولی خاموش باشه میگ خاموش نمیگ در دسترس نیس ک🥲🥲

خدا کنه ایجوری شما میگی باشه🥲یعنی برم در خونش؟ بهد کشیک بکشم تا بیاد بیرون مث این کاراگاها🥲😂 یا ب ...

اگه مادرشو میشناسی و زن مهربونیه میتونی ولی بری ممکنه بعدا عروسش شی بد شه یکم

اگه ندیدتت در نزن

با ی سیمکارت جدید شهر جدید حتی زنگ بزن بهش 

برو تایم سرکار یا بیرون رفتنشو داری برو ببین

ن واقعا نمیدونسم مرسی ازتولی خاموش باشه میگ خاموش نمیگ در دسترس نیس ک🥲🥲

اتفاقا یا میگه در شبکه موجود نیست

یا خاموشه

یا در دسترس نیست

خلاصه سیمکارت کار نمیکنه