2777
2789
عنوان

ب نفعشه مُرده باشه وگرنه خودم میکشمش😤

| مشاهده متن کامل بحث + 2869 بازدید | 106 پست
دورت بگردم🥲😂دعا کن حالش خوب باشه پیدا شد میام رو کامنتت ریپ میزنم میگم بهت🤧

انشالله حالش خوب عزیزم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چه ترسناک!یه ماهه باهاش آشنا شدی چقدر سرعتی دوستتو با دوستش اوکی کردی و اونا چقدر زود بهم زدن :/

از زرنگیم بود چون اوایل هنو بهش اعتناد نداشتم نمیخاسم تنها باهاش بزم بیرون گفتم بیا دوستامونم اوکی کنیم😂 ک تنها نباشم

خب حالا خودش چجوریه؟ اهل زندگی هست؟ مردی هست که بهش تکیه کنی؟

اره خیلی آقاس با اینک سنش کمه ولی کلا رو پای خودش وایساده

وای هرچی بیشتر میگذره نگرانیم بیشتر میشه💔🤦‍♀️

جیم چرا نمیخاس بهم میگف خباسلحه ک بیخ گوشش نیسدر دسترس نیس شماره هاش چراااا من نگرانیم اینه

از آشنایی دوستی خوانواده ای کس و کاری خبرشو بگیر

نشد خبری

برو در خونشون بابا

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

همین اتفاق برام افتاد اخرشم اتفاقی تو یه اکیپ دیدمش با دوستاش تویه جای تفریحی داشت ازخوشی میمرد کلا ازاون روز به بعد رو حرف هیچ پسری دیگه حساب باز نکردم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
نه🥲میگم داشتیم چت میکردیم من گفتم کلاس دارم باید برم جاضر شم اونم مث همیشه گف تموم کردی زنگم بزندیگ ...

نکنه خدای نکرده تصادف کرده باشه؟

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

عزیزم چرا همه جبهه میگیرن

احتمال ۹۹درصد گوشیش شکسته

منم بارها این اتفاق برام افتاد

طول میکشه دیگه 

برو سروگوش اب بده

وگرنه نمیخواستت ولت میکرد بلاکی چیزی

از زندگیش نمیزنه ک

منم الان گوشیم سوخته دوتا خط اصلیم دردسترس نیست

#حامی_حیوانات!_نویسنده... تو تاپیک حیوانات تگم کنید=}                                ‌‌‌.           من وقتی از واژه بچه استفاده میکنم منظورم چیزیه که شما به چشم پِت می‌بینید.                                                      هیچ انسانی اشرف مخلوقات  نیست هیچ حیوانی نجس / نحس نیست حیوانات هم برای تغذیه ما خلق نشدن  _.غذارسانی به حیوانات اکوسیستم  رو بهم نمیزنه.   حیوانات خانگی[سگ گربه جونده و پرندگان و خزندگان خانگی]  جاشون تو طبیعت نیست و توانایی زندگی تو طبیعت رو ندارن. و در آخر همه حیوونا از همه انسان ها درک و محبت بیشتری دارن و از همه ادما بهترن اونایی که غیر اینو میگن از کلمه <آدم>به درک کافی نرسیدند!                  هرکس سبک زندگی  متفاوتی داشته و سبک زندگیش تجربه هاش رو تو هرچیزی مشخص میکنه و هرکسی تو چیزی تجربه و درک بیشتری داره                         کسانی که مخالف حیوانات هستن غیر نظرات من رو دارن نیان تو تاپیک های من چون میدونین نشونه بی ارزشی خودتونه                                                       انسان ها خود ارزش خود را تعیین می‌کنند"ویکتور هوگو"