2777
2789
عنوان

دیدید کسی با دعا یا چله شوهر پولدار نصیبش شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3764 بازدید | 388 پست
عزیزم مواقع پریود یا یا یه وقت اگر بخاطر خواب دیدن غسل ج ب گردنش بیاد بازم باید دعا ها و سوره هارو ک ...

اونموقع وقنی غسلی به گردنمون هست صوت سوره ها رو گوش بدید ( شایدم صوت ادعیه ی شرعی رو ) 

مثلا صوت تند خوانی فلان سوره یا فلان دعا که تایمش زود تموم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونموقع وقنی غسلی به گردنمون هست صوت سوره ها رو گوش بدید ( شایدم صوت ادعیه ی شرعی رو ) مثلا صوت تند ...

اها ممنون پس نباید زبونی خوند ؟

چون شنیدم مثلا موقع پریودی تباید بیش از ۷ ایه قران خوند کراهت داره

با ترک گناه؟

ترک گناه یعنی چی؟! معصوم که نیستم

ولی مقید به نماز و روزه و حجاب بودم اهل دروغ و غیبت و تهمت و...هم نبودم...من بسیار دختر پاکی بودم اهل دوستی هم نبودم اما نشد که نشد

ترک گناه یعنی چی؟! معصوم که نیستمولی مقید به نماز و روزه و حجاب بودم اهل دروغ و غیبت و تهمت و...هم ن ...

چی بگم حتما حکمتی داره عزیزم

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
داشتم شاخ درمیاوردما🫤🫤🫤🫤دختره زرنگو اجتناعی و سرزبون دارم هس؟

زرنگ هست ولى سرزبون نه 

الانم كه تا كاراش درست شه ميره دبى دوستاش و معرفى ميكنه به اين و اون درصد ميگيره فكر كنم خودش همچنان كار ميكنه

ببین تا خدا نخاد نمیشه

بزور چیزی از خدا نخاه . گاهی ادم ها تاوان دعای مستجاب شده رو میدند.میگی خدا بده . خدا میده الان نده چند سال بد میده بعدش میفهمی چه اشتباهی کردم.

دعا کن بگو بهتر از اون چیزی که میخام بده. 

زرنگ هست ولى سرزبون نه الانم كه تا كاراش درست شه ميره دبى دوستاش و معرفى ميكنه به اين و اون درصد ميگ ...

بهترین زندگیه داره دگ چشه برا چی ازاینوارا میکنه 

شوهرش بفهمه طلاق میده که