2777
2789
عنوان

اگر نامزدم تو عقد بهم پول نداد

258 بازدید | 34 پست

یعنی خودش خودکار چیزی نگفت پیش فرضش این بود که چون زیر یه سقف نیستیم و رابطه ج کامل و اینا نداریم خرجم با اون نیست. من باید چکار کنم؟ 

ازش درخواست کنم؟ 

چجوری درخواست کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرشو در این باره رک بپرس

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

به طور قانونی نباید بده 

در کل صحبت کنید صرفا و سر یه مبلغ به توافق برسید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نمیدونم خب طبیعتا نقش همسری ندارم براش

ربطی نداره دوست من تازه نامزد کرده چت میکرد با نامزدش بهش گف دارم میرم ارایشگاه کاشت ناخون اونم اصرار کرد ک شماره کارت بده من بزنم هرچی دوس داری بخر ارایشگاهم برو 

دستشم به دستش نخورده هنوز هفته دومم

من یلی بیمه من گنگستر بیمه من جنگی بیمه