2777
2789

دور از جون همه نینی های تو دل مامانا... سوال شده برام که اگر جنین توی شکم مادر تو ماه های چهارم و پنجم که خیلی حرکتش حس نمیشه فوت شه،علائم داره؟ ممکنه بچه یه هفته باشه مرده باشه و مادر متوجه نشه؟

(لطفاً اگر به صورت علمی اطلاع دارین یا دور از جون همه تجربه شو داشتین جواب بنویسین برام.سوالم کاملاً علمیه و میخوام جواب منطقی و درست بشنوم)

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
😟😟 خواهر استرس گرفتيم تازه ميگن از هفته٢٠ احتمال سقط مياد پايين شما استرس مييذ

استرس نگیر عزیزم. توی بارداری متاسفانه هر چیزی ممکنه...

یکی از دوستان من توی ماه ۵ سقط کرد و حدود یه هفته یود نفهمیده بود. میخوام بدونم چطور ممکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز هر چیزی امکان داره ولی تا خواست خدا نباشه هیچ اتفاقی نمیفته  

استرس به خودت نده

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

فکر نکنم علائمی داشته باشع.تا کسی نره سونو متوجه نمیشه.چون یه خانومی دوهفته بود تو سونو گفتن بهش مرده .خودش متوجه نشده بود...

خانوما خودتون و نینیهاتونو به خدا بسپارید اگه خدا زندگی و عمر برای فرزندتون مقرر کرده باشه هیچی جلودارش نیست.اگه هم قسمتش به دنیا نباشه هیچی نمیتونه بیارتش..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
فکر نکنم علائمی داشته باشع.تا کسی نره سونو متوجه نمیشه.چون یه خانومی دوهفته بود تو سونو گفتن بهش مرد ...

دقیقاً. کاملاً موافقم با این حرف... پس علامتی نداره؟ تا وقتی بریم سونو و مطمئن شیم...

دقیقاً. کاملاً موافقم با این حرف... پس علامتی نداره؟ تا وقتی بریم سونو و مطمئن شیم...

سلام....  معمولاً تا دو هفته توقف رشد علامتی نشون نمیده،  بدن شروع به واکنش میکنه ولی نمودش و اینکه تغییرات هورمونی باعث شروع فاز دفع بشن طول میکشه،البته این به شرطیه که دلیل مرگ جنین مشکلات خودش باشه،دکولمان جفت و پارگی کیسه آب و... خب همون اول نشون میدن

دور از جون همتون... 

خواهرم 41 ساله هست 17 ساله که اقدام کرده بار آخر پارسال با انتقال جنین باردار شدو جنین رو تو 4ماهگی از دست داد الان تحت کنترل هست  و بارداره 3 ماهه ولی ما هنوز به کسی نگفتیم کسی میدونه چه طوری میشه.سنش بالاست.خیلی هم اذیت شد؟