2777
2789

سلام شبتون بخیر، من از همون بچگی مدیوم بودم و خیلی چیزارو میدیم و بهش عادت کرده بودم الان مشکل اینجاست که پسرم سه و سال و نیمیم تو اتاق یه چیزی میبینه بش میگه عمو سیاه و ازش می‌ترسه و امشب خواهرم میگه دیدمش، من سه بار یه مدل خوابو دیدم که انکار دوتا پسر عین بچم تو خونه بود که اصلا نمیتونستم تشخیص بدم کدوم بچه خودمه،تا اینکه تو خواب سوم یه لحظه قیافه جنه سفید شفاف شد ، شبیه سفیده تخم مرع ولی پررنگ تر ، هم من هم خواهرم خواب دیدیم که داره بچمو اذیت میکنه، هرچی آیه الکرسی و چارقل‌ و حرز و اینارم امتحان کردم ولی مثل اینکه باز میبینه اگر کسی راحتی داره یا تجربه مشابهی ممنون میشم کمک کنید البته بجز مراجعه به دعا نویس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره های حمد ۴ قل ایه الکرسی رو رو اب بخون بهش فوت کن همتون بخورید

ممنون حتما ، همیشه میخونم ولی رو آب خیلی وخته نخوندم، ولی مثل این لامصب رد هیچی فراری نمیده ناامید شدم واقعا کسیم بجز خواهرم حرفمو باور نمیکنه

ممنون حتما ، همیشه میخونم ولی رو آب خیلی وخته نخوندم، ولی مثل این لامصب رد هیچی فراری نمیده ناامید ش ...

هر روز قران بخون اگه بتونی تو ۲۰روز تا یه ماه ختمش کنی عالیه 

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

اونها پسر شما رو به عنوان یک نیروی خیر در نظر گرفتن و از بچگی دارن باهاش انس میگیرن و وقتی به بزرگسالی برسه خیلی رازها رو بهش یاد میدن 

وقتی بزرگ بشه تعداد زیادی از همین جن ها براش خدمت خواهند کرد یا در راه نور 

یا در راه تبدیل شدنش به یک انسان اهریمنی 

اگر بترسوننش معنیش این میشه که بچه رو میخوان به اهریمن تبدیل بکنن 

اگر باهاش بازی بکنن و سر به سرش بذارن و موجب خندیدنش بشن یعنی میخوان ازش به عنوان یک انسانی استفاده بکنن در اینده که جلوی ظلم رو بگیره

آقا هستم.......................................................................................................

اونها پسر شما رو به عنوان یک نیروی خیر در نظر گرفتن و از بچگی دارن باهاش انس میگیرن و وقتی به بزرگسا ...

وای ترسوندینم ، شما اینارو از کجا میدونین؟ اگه اطلاع بیشتری دارین ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین، هرچی هست بچه ازش می‌ترسه و بارها تو خواب بهم فهمونده شده که اذیتش میکنن، من همیشه براش آیه الکرسی میخونم دعا نوحه قرآن،  با همه اینا آشناس ولی باباش کفر میگه دلم میسوزه برا بچه حقش نیست چوب گناهای مارو بخوره

وای ترسوندینم ، شما اینارو از کجا میدونین؟ اگه اطلاع بیشتری دارین ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین، هر ...

یکسری از بچه ها وقتی از مادر مدیوم متولد میشن عین مادرشون هستن که میتونن با اجنه ارتباط بگیرن از همون دوران خردسالی 

اجنه معمولا سراغ این مدل بچه ها میان و از همون بچگی شروع میکنن اونو به عنوان پادشاه خودشون قبول بکنن یا به عنوان رئیس 

اون بچه وقتی بزرگ میشه یا رئیس یک عده جن تاریک میشه یا رئیس یک عده جن نورانی 

توی ترکیه از این افراد زیادن که چندتاشون رو دیدم و لشکر جن نورانی داشتن و از خردسالی با جن ها بزرگ شده بودن و زبون جنها رو هم بلد بودن و بواسطه ی قدرت اون جنها به ادمای جن زده کمک میکردن و جن پلید رو از کالبد اون ادم بیچاره بیرون میکشیدن 

از اونطرف هم جن های تاریک میتونن بچه رو به جایی برسونن که وقتی بزرگ شد انواع طلسم های نحس و کارهای شوم رو انجام بده و همه رو بهش یاد میدن 

دورش حصار بکشید تا دیگه نتونن بهش نزدیک بشن 

آقا هستم.......................................................................................................

یکسری از بچه ها وقتی از مادر مدیوم متولد میشن عین مادرشون هستن که میتونن با اجنه ارتباط بگیرن از همو ...

ممنون از راهنماییتون پس باید حواسمون بهش باشه سمت این چیزا نره، چون خودم دوره نوجوانی علاقه عجیبی به دعا.  طلسم و طلسم و اینا داشتم البته از نوع رحمانیش، نگو بخاطر همونه

یکسری از بچه ها وقتی از مادر مدیوم متولد میشن عین مادرشون هستن که میتونن با اجنه ارتباط بگیرن از همو ...

چه حصاری منظورتونه؟ من مال سوره انعام و ۲۱ آیه الکرسی رو بلدم

میشه بگی از بچگی چیا میدیدی و بهشون عادت کرده بودی ؟ چه جالبی خوش بحالت . ان شا الله پسرت در امان خدا باشه . تو خونه بلند بلند اذان بگو . سرکه انگور طبیعی و جوشانده گیاه سداب همه جا اسپری کن . گلاب و زعفران تو غذاها زیاد استفاده کن . هر اتاق یک قران کامل بذار خصوصا بالاسر بچه . وسایل از جنس آهن را دور کن از خودتون مثه دکمه و سگگ کمربند و ... . صبح کندر دود بده ‌ دم غروب اسپند . زباله را شب از منزل بیرون بزار . بسم الله اول هر غذایی بگین و ظرف غذا و اب را شب ها بدون درپوش نذار . شب ها حمام نره کسی و همه اینه ها را شب ها با پارچه سفید بپوشون . اینه قدی را دور کن از منزل و اینه های ساکنان قدیمی را تعویض کن و نو بزار . بچه که میخاد دسشویی بره سرش را با کلاه بپوشون و در اتاقش تنها نباید بخوابه . غضروف را نخورین و استخوان غذا را کامل پاک نکن . گوشت را قبل مصرف حتما اب بکشین تا خون توش نباشه خصوصا گوشت چرخی اول شسته و بعد چرخ بشه .  این ها همه عوامل جذب ماورا هستن

میشه بگی از بچگی چیا میدیدی و بهشون عادت کرده بودی ؟ چه جالبی خوش بحالت . ان شا الله پسرت در امان خد ...

ممنونم، از بچگی همیشه سایه هایی میدم که رد میشدن، پشت در اتاق دستاشونو تکون میدادن، یه دفه جلو تلویزیون یکی نشته بود، یبار یه سابلیمینال گوش کردم گفته بود چشمای آدمو کهکشانی میکنه منم که عشق این چیزا، قشنگ واضح صدای هزاران پارو می‌شنیدم تو خونه و دنیای موازی اونارو دیدن که خونه ما برای اونا بیابون بود و ارتفاع محل زندگیشون چن متر پایین تر ازما ، قدکوتاه و سیاه بودن، یه مدت صدام میزدن، افتادن وسایل و بازشدن آب و خلاصه.... برا خودم نمی‌ترسم ولی برا بچم نگرانم چون میدونم داره داره اذیت میشه