2777
2789
عنوان

چطور میشه تو دادگاه ناتوانی و عدم رابطه مرد رو اثبات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 136127 بازدید | 250 پست
خو از همون وکیل میپرسید دوستت راهی نیست ؟؟؟

وکیل خود مردکبهش گفته نمیتونی اثبات کنی، وکیل خودش نمیدونم چی گفته....اینم کلامعلوم نیست فازش سالمه و سرده یا ناتوانه؟. ولی الان بیشتر از دوساله دست بهش نزده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وکیل خود مردکبهش گفته نمیتونی اثبات کنی، وکیل خودش نمیدونم چی گفته....اینم کلامعلوم نیست فازش سالمه ...

وکیل مرد رو ک ولش کن اون ک نمیاد راه بزاره جلو پای رقیب ک 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

آخه چقدر سرد؟ دوسال رابطه نداشتن اسمش سردیه؟!

زنه این دوسال خیلی گناه داشتع ک😪

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
وکیل مرد رو ک ولش کن اون ک نمیاد راه بزاره جلو پای رقیب ک

مییدونم درسته خودمم به همین فکر کردم ولی وکیل خودش هیچ حرف و راهنمایی نکرده، ماهم یخورده نگران شدیم گفتیم شاید واقعا نشه. تا الان هم کسی اینجا ج نداده

مییدونم درسته خودمم به همین فکر کردم ولی وکیل خودش هیچ حرف و راهنمایی نکرده، ماهم یخورده نگران شدیم ...

فک نکنم اینجا کسی اطلاعی داشته باشه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

آخه چقدر سرد؟ دوسال رابطه نداشتن اسمش سردیه؟!

ما که وکیل نیستیم بگیم به چه عنوان میشه تو دادگاه مطرح کرد این مشکل رو

ولی نه واقعا اسمش سردی نیست

قطعا از جای دیگه تامین میشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

مییدونم درسته خودمم به همین فکر کردم ولی وکیل خودش هیچ حرف و راهنمایی نکرده، ماهم یخورده نگران شدیم ...

از وکیل دیگه ای بپرسید 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

بگه راستت نخواستم.راستت رو یه عکس بگیر به وکیل نشان بده.حالم بد شد .زودتر این مترسک پررو رو بندازه ب ...

زندگیشون که تموم شده هست ولی متاسفانه این بچه تا اخرعمر عامل اتصاله...و شبیه باباش هست، من که حالم ازش بهم میخوره و اینکه حق طلاق با مرد نکبته حالا حالاها بایدبره و بیاد.