2777
2789
عنوان

چطور میشه تو دادگاه ناتوانی و عدم رابطه مرد رو اثبات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 136130 بازدید | 250 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مییدونم درسته خودمم به همین فکر کردم ولی وکیل خودش هیچ حرف و راهنمایی نکرده، ماهم یخورده نگران شدیم ...

سلام دوست عزیز یه کانالی هست تو ایتا مال وکلا یه همچین چیزی،اینجا نمیشه لینک فرستاد درخواست دوستی بده برات لینکش بفرستم تو ایتا ازشون سوال کن جواب میدن من برا یکی دوتا پرونده ازشون مشورت گرفتم خوب راهنمایی کردن

اینم گفته وکیل گفته نمیتونی اثبات کنی، طرف هم که پررو میگه من مشکلی ندارم! یکبار هم که بهش گفته تو م ...

البته بعید هم نیستا چون شرایطشون دعوا و طلاق هست احتمال داره مرده بابت ناراحتی  و حس بدی که بهش داره راست نکنه روی اون 

وگرنه ناتوانی جنسی رو دکتر هم نمیتونه ثابت کنه بجز اقرار خود مرد 

خود مرد هم از طریق نعوظ صبحگاهی  میفهمه که مریضه یا نه

اگ شیش ماه رابطه نداشته باشن زن میتونه طلاق بگیره

🤣🤣🤣دادگاه الان یه کاری میکنن که به زور بتمرگی سر زندگیت حتی اگر ثابتم کنی قاضی میگه با شوهرت صحبت کن برید سک.  س تراپیست حلش کنید طلاق خیلی سخت رای میدن 

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

البته بعید هم نیستا چون شرایطشون دعوا و طلاق هست احتمال داره مرده بابت ناراحتی و حس بدی که بهش داره ...

نه ببین ۵ ساله ازدواج کردند از همون اول همینطوری بوده، ولی دو سال اخیر کلا رابطه قطع شده، این داستان طلاق یک ماه شروع شده.

من يكي ميشناختم زنه خيانت كرده بود و همين ادعا رو داشت اما دروغ گفته بود خبر نداشت ازمايش ميكنن مرد هم ي شب رفت و ي سري ازمايشها انجام داد و مشخص شد در حدي ك نياز هست توانايي داره 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره