2777
2789

کسی که زیاد نخونده سال دوازدهم 

یه سال بمونه  

و خیلی تلاش کنه 

یه سال خیلی دیر میگذره؟

برم دانشگاه ممکنه از دیگران بزرگتر باشم؟ ۱۸ سالمه الان

فردا کنکور دارم یکم باهام حرف بزنید 

خیلی وقت و فرصت داشتم و نخوندم 

تا همین شب کنکور اهمال کاری کردم

سر همین از عذاب وجدان خوابم نمیبره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سخت نیست اگه با خانوادت رابطتت خوب باشه و درست با برنامه پیش بری 

اتفاقا زود میگذره نترس

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

میدونمم که خانوادمو سرافکنده کردمشرمندشونم خیلیبه هر سازی زدم رقصیدنخیلی قراره عصبانی و ناراحت شن

ببین من امسال پشت بودم خب..

عین برق میگذره 

۱ سالم نیست

از مهر تا فروردین حساب کنی میشه ۷ ماه 

اردیبهشت حساب نکردم چون کنکورامسالمون ۶ اردیبهشت بود..

۷ ماه کلا پاییز و زمستونه که ساعت ۵ شب میشد و برای من خیلی زود گذشت حتی همش میگفتم کاش تایم بیشتری میداشتم 

نه خیلی ها سال اول قبول نمیشن. به این نکته هم توجه کن که  تو ممکنه لیسانس رو چهار ساله تموم کنی و با اونی که یه سال زودتر از تو رفته ولی نتونسته ۸ ترمه فارغ التحصیل بشه با هم تموم کنید یا بلافاصله ارشد قبول شی و اون نشه. یه سال توی کل عمرت چیزی نیست.

پس اهمال کاریت درست نشد؟خانواده چیزی نمیگن؟من بابام داغون میشه

نه سال اول قبول شدم  نامزد کردم نزاشت برم و امسال هم درگیر طلاق بودم نتونستم بخونم میخوام باز بمونم پست کنکور و میترسم

اگه دوباره میخوای تکرار کنی و دست و پا شکسته بخونی نمون ارزش نداره 

همه برای پشت موندن اولش جوگیرن که ارههه میخونم و فلان و دوباره برمیگردن پله اول بشین رو راست تصمیم بگیر که یا یه سال سفت و سخت میخونم و قبولم و یا دوباره همین وضعم سال بعد

کنکور فقط دیسپلین و تست زدنه. هرچیزیو سخت بگیری قطعا سخت میگذره

به سنتم توجه نکن من تو کلاسم کساییو دارم که یه رشته خوندن دوباره اومدم واسه لیسانس دوم یعنی رنج ۲۲ تا ۲۴ هم هست علوم‌پزشکی همه سنی وجود داره حالا ۱۹ بری اون رشته خفنه رو بخونی ارزشش بیشتره تا تو ۱۹ سالگی ترم سه رشته بیخوده باشی

موفق باشی ایشالا هرچی به صلاحته اتفاق بیوفته♥️

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری