2777
2789
عنوان

شما هم چهره براتون خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 43 پست

عزیزم اگر چهره برات مهمه به حرف هیچکس گوش نکن با کسی ازدواج کن که به دلت بشینه ولی اینطور نباشه که اگر فاکتورهای دیگه اش خوبه همون دفعه اول رد کنی کمی فرصت بده تو شرایط مختلف ببینش شاید به دلت نشست

من برام چهره مهم بود واقعا آخرشم با کسی ازدواج کردم که چهره خوبی داره و الانم وقتی پسری خوش چهره بیرون میبینم دیگه چشم و دلم سیره و حسرتی برام نداره.... اگر برات مهمه و روی حست تاثیر داره کسی رو انتخاب کن به دلت بشینه چون اگر غیر این باشه دو روز دیگه با خودت درگیر میشی.

یه چیزم بهت بگم اگر خوش قیافه پسند میکنی حواست باشه طرفت حتما آدم درستی باشه چون چشم زیاده دنبالشون و اگر درست نباشه هر دقیقه باید مچش رو با یه دختر بگیری

همسر من با وجود متاهلی پیشنهاد بهش میشه ولی کلا آدمی نیست جوگیر بشه یا اهل خیانت و اینا باشه بیشتر کم محل میکنه و سرش به کار خودشه ولی اگر اخلاقش اینطور نبود من قطعا چالش زیاد داشتم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت درسته ولی میگم از همه چیز یچی نسبی داشته باشه

درسته و به همون اندازه سخته ، چنین مواردی واقعا اتفاق بیفتند. منم تحصیل کرده ام و وسواس در انتخاب. همیشه یک مانع بزرگی برای ازدواج پیش روم هست که دنبال اون فهم مشترک هستم که خودش رو نشون بده و از طرفی دل ها همدیگر رو بپذیرند.

نوشتن همچون زیستن، نوعی خلق کردن است. نوشته ام را اصلا نخوان. من به آنچه می نویسم و تو آنچه را که میخوانی باور ندارم ولی باز می نویسم چون زندگی میکنم..

چطور ظاهری داری

ینی چطوری چطور ظاهر قد و وزنم خوبه نه چاقم نه خیلی لاغر چشمو ابروهامم مشکیه پوستمم سبزه روشنه خیلی تیره نیس از این سبزه هاس ک نزدیک گندمیه دیگه

عزیزم اگر چهره برات مهمه به حرف هیچکس گوش نکن با کسی ازدواج کن که به دلت بشینه ولی اینطور نباشه که ا ...

وااای مرسی عزیزم‌چقدر حرفات خوب و منطقی بود واقعا حس ارامش بهم داد اخه همه خانوادمو دوستام دعوام میکنن بخاطر حساسیتم‌رو چهره

وااای مرسی عزیزم‌چقدر حرفات خوب و منطقی بود واقعا حس ارامش بهم داد اخه همه خانوادمو دوستام دعوام میک ...

چون من خودم اینطور بودم واقعا درکت میکنم ولی خب اگر بخوایم واقع بینانه نگاه کنیم من چهره خودمم خوب بود به خاطر همین پیشنهادها در حدی زیاد بود که بتونم وقت بیشتری برای انتخاب بزارم چون تا چند سال بعد ازدواجم هنوز پیشنهاد ازدواج بهم میشد... حالا شما خودت باید شرایطتت رو بسنجی اگر زیبایی یا فاکتورهایی داری که میدونی حالا حالاها برات خواستگار میاد که هیچی ولی اگر میدونی خواستگارهات خیلی زیاد نیستن بیشتر روشون فکر کن توی شرایط مختلف ببینشون شاید به دلت نشستن.خیلی سرسری هم رد نکن. 

چون من خودم اینطور بودم واقعا درکت میکنم ولی خب اگر بخوایم واقع بینانه نگاه کنیم من چهره خودمم خوب ب ...

منم چهرم خوبه اندامم خوبه فقط یکم سبزه هستم اونم نه سبزه تیره سبزه روشنم