2777
2789
عنوان

شما هم چهره براتون خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 43 پست
خوشبحالت واقعاااا

چون تو اطرافم زیاد دیدم خوشگل خوش استیل اندام ورزشکاری وسیس پک دار ولی اخلاق 💩 زنشو ۲بار کتک زده ی بار دستشو ی بار بینیشو شکونده 

از طرفی مرد ساده هم دیدم ک چقدر خانواده دوسته و از خودگذشتگی داشته برا آسایش زن و بچه ش 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه می‌دونی من وایب خوبی بگیرم از طرف حله براممم یعنی ناخودآگاه جذاب میاد به نگاهم..

خوشبحالت من دارم اذیت میشم همه پیشنهادام بخاطر چهره رد میکنم مخصوصا اخری خیلی دلمو سوزوند ولی نتونستم بپذیرمش

من اگ طرفو بشناسم و از شخصیتش خوشم بیاد تمرکزم از رو چهره میره کنار با اینکه همه پسرا دنبال خوشگلن و ...

اونکه بله درسته

ب هر حال هر کی اولویت های خودشو داره و ب کسی هم مربوط نمیشه ب نظرم

چون تو اطرافم زیاد دیدم خوشگل خوش استیل اندام ورزشکاری وسیس پک دار ولی اخلاق 💩 زنشو ۲بار کتک زده ی ...

ولی مردایی ک اطراف منن هم زشتن هم به زن و بچه بی احترامی میکنن 

نیچه میگه: 'کسی همسفر و شریک واقعی شما تو زندگی ست که بتونین تا ابد همدیگر رو درک کنین'.

خب اگر ملاک همسرها فقط زیبایی باشه با از بین رفتن زیبایی و پیر شدن یا تکراری شدن همسر چه باید کرد؟

نوشتن همچون زیستن، نوعی خلق کردن است. نوشته ام را اصلا نخوان. من به آنچه می نویسم و تو آنچه را که میخوانی باور ندارم ولی باز می نویسم چون زندگی میکنم..

من اگ طرفو بشناسم و از شخصیتش خوشم بیاد تمرکزم از رو چهره میره کنار با اینکه همه پسرا دنبال خوشگلن و ...

ببین یبار شده با یه پسر دوستانه حرف میزدم و بعد یمدت بهش وابسته شدم با اینکه چهرش پسندم نبود اما خب به دلایلی نرفتیم تو رابطه ولی اینایی ک یهو میان پیشنهاد میدنو چهرشون پسندم نباشه رو نمیتونم قبول کنم