همه پسرا رو بخاطر چهره رد میکنم اصلا فرصت نمیدم بهشون که خودشونو ثابت کنن همینکه به دلم نشینه فورا میگم نه ولی به من میگن مثل بچه ها ظاهر پسندی میگن به طرف فرصت بده شاید خیلی اخلاقش خوب باشه ک چهره به چشمت نیاد ولی نمیتونم دست خودم نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نیچه میگه: 'کسی همسفر و شریک واقعی شما تو زندگی ست که بتونین تا ابد همدیگر رو درک کنین'.
خب اگر ملاک همسرها فقط زیبایی باشه با از بین رفتن زیبایی و پیر شدن یا تکراری شدن همسر چه باید کرد؟
نوشتن همچون زیستن، نوعی خلق کردن است. نوشته ام را اصلا نخوان. من به آنچه می نویسم و تو آنچه را که میخوانی باور ندارم ولی باز می نویسم چون زندگی میکنم..
من اگ طرفو بشناسم و از شخصیتش خوشم بیاد تمرکزم از رو چهره میره کنار با اینکه همه پسرا دنبال خوشگلن و ...
ببین یبار شده با یه پسر دوستانه حرف میزدم و بعد یمدت بهش وابسته شدم با اینکه چهرش پسندم نبود اما خب به دلایلی نرفتیم تو رابطه ولی اینایی ک یهو میان پیشنهاد میدنو چهرشون پسندم نباشه رو نمیتونم قبول کنم