2777
2789
عنوان

شما هم چهره براتون خیلی مهمه

234 بازدید | 43 پست

همه پسرا رو بخاطر چهره رد میکنم اصلا فرصت نمیدم بهشون که خودشونو ثابت کنن همینکه به دلم نشینه فورا میگم نه ولی به من میگن مثل بچه ها ظاهر پسندی میگن به طرف فرصت بده شاید خیلی اخلاقش خوب باشه ک چهره به چشمت نیاد ولی نمیتونم دست خودم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخلاق برام مهمه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

شوهر دوستم قدبلند و فوق العاده پولداره ولی ی شکم بزرگ داره و خوب نیست آدم عیب کنه ولی خیلی سبزه تیره س بیشتر سیاهی میزنه ولیییی فوقالعاده عاشق زن و بچه شه خیلی دوسشون داره خیلی بهشون میرسه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅