2777
2789

سمت نسیم شهر اونجا قیمت نظرتون اینه ؟

چون هم میخوام برم اپیلاسیون هم ناخن بکارم 

بنظرتون ۵۰۰ میشه کله بدن ؟ یا ۴۰۰ 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۴ ماهه رفتم چیزی ندیدم چه ضرری؟؟؟؟

نمیدونم انقد مغز خانواده مو شستشو دادن که نمیزارن 

مجبورم فعلا میرم اپیلاسیون موم

بنظرتون ۴۰۰ میشه دست و پا و کمر ؟

نمیدونم انقد مغز خانواده مو شستشو دادن که نمیزارن مجبورم فعلا میرم اپیلاسیون مومبنظرتون ۴۰۰ میشه دست ...

نرو اپیلاسیون مو هاتو نازک میکنه تا آخر عمر باید هر ماه بری خودشم تیرگیو ... هم از بین نمی‌بره دردشم زیاده 

نرو اپیلاسیون مو هاتو نازک میکنه تا آخر عمر باید هر ماه بری خودشم تیرگیو ... هم از بین نمی‌بره دردشم ...

نه اینکه بخام تیرگی رفع کنم 

یعنی باعث تیرگی میشه ؟

فعلا تا دی برم ببینم 

اخه موهای بدنم زیاده 

نه اینکه بخام تیرگی رفع کنم یعنی باعث تیرگی میشه ؟فعلا تا دی برم ببینم اخه موهای بدنم زیاده

زیاده اگه تیرس موهات برو لیزر دیرم رفتی حتما برو لیزر بنظرم اپیلاسیون اصن نمیصرفه 

زیاده اگه تیرس موهات برو لیزر دیرم رفتی حتما برو لیزر بنظرم اپیلاسیون اصن نمیصرفه

اره دی میرم اینا 

لیزرم میگن درد داره اخه 

بخدا موهای بدن من ببینی خیلی زیاده خجالت می کشم همه مسخره میکنن بخدا همیشه میزنما ولی باز بدتر سه شاخه اینا درمیاذ 

حالا بنظرتون ۴۰۰ تومن میشه اپیلاسیون کل بدن ؟

اره دی میرم اینا لیزرم میگن درد داره اخه بخدا موهای بدن من ببینی خیلی زیاده خجالت می کشم همه مسخره م ...

قیمت اپیلاسیون نمیدونم ولی اگه بری اپیلاسیون موهات نازک بشن شاید و دیگه نشه که لیزر کنی