2777
2789
عنوان

خانم ها اگه آقا پسری دیر به دیر جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس چرا خودش پیام میده به طرف؟

مگه آدم به هرکسی پیام میده یعنی دوسش داره 

ممکنه برای وقت پر کردن  باشه

احتمالا هم با کسی دیگه هست شایدم متاهل باشه که از ترس زنش آنلاین نشه

شک نکن اصن

چه جوری میشه فهمید؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
مگه آدم به هرکسی پیام میده یعنی دوسش داره ممکنه برای وقت پر کردن باشهاحتمالا هم با کسی دیگه هست شای ...

عزیزم من نگفتم دوست دارن هم را یا نه. ی ارتباط معمولی

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

اگه دیر به دیر آنلاین میشن، خب شاید به خاطر مشغله کاری باشه یا کلا با موبایل و شبکه های اجتماعی ارتباطی ندارن، ولی اگه دیر جواب میدن خب بستگی به نوع و میزان ارتباطشون داره.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
اگه دیر به دیر آنلاین میشن، خب شاید به خاطر مشغله کاری باشه یا کلا با موبایل و شبکه های اجتماعی ارتب ...

مگه میشه الان کسی با موبایل و شبکه اجتماعی ارتباط نداشته باشه؟

مگه میشه الان کسی با موبایل و شبکه اجتماعی ارتباط نداشته باشه؟

اگه شبکه های اجتماعی رو یک ابزار کاری جهت انجام امور زندگی در نظر بگیریم، خب اکثر افراد ممکنه استفاده کنند، ولی ممکنه تعداد رجوع شون در طول روز محدود باشه و حتی بعد از چند روز و صرف انجام امور کاری باشه. 

دلیل دیگه هم ممکنه مشغله کاری باشه و‌ محدودیت زمان برای مراجعه به شبکه های اجتماعی.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل