2777
2789

این تاپیک به درخواست یک شخصی هست و سوالشم اینه.

ایشون با یک آقایی در حال آشنایی یا ارتباط هستن ولی آقا دیر به دیر آنلاین میشه بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارشونو تو دیدار حضوریم بررسی کنین..بعضی آقایون حوصله چت و اینارو ندارن

هنوز همو حضوری ندیدن از هم دورن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

شاید درگیر کاره 

شایدم جایی دیگه سرگرمه 

منم خودم کلا زیاد آنلاین نمیشم بیشتر کسی پیام شخصی بده جوابگو ام تا آنلاین شدن

ولی دیگه مجبور باشم آنلاین میشم

اون پسرم خدا میدونه اگه سرش گرم یکی دیگه نباشه

حتما کار داره

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

اگه شغل خاصی نداره یا هم اینکه درگیر و بیرون هست منطقی هستاگه هم نه علاقه ای به این دختر نداره

خب پس چرا خودش پیام میده به طرف؟

دیر به دیر جواب دادن یعنی برام مهم نیستی.اگه دیر آنلاین نیشه میتونه اس ام اس بزنه یا زنگ بزنه.

پس بنظرتون ارتباط قطع بشه بهتره؟