2777
2789
عنوان

مشکل قلبی یا درد معده

48 بازدید | 6 پست

سلام خانما من حدودا چند ماهی میشه سمت چپ قفسه سینه ام که جای قلبه درد میکنه گاهی دردش کم میشد اما دوباره شروع میشد اما چون سابقه مشکل معده دارم اطرافیانم میگن مشکل از معده ات هست امروز البته  بعد از چند روز پیاده روی داشتم حدودا یکی دو ساعت از اونموقع تا حالا درد شدیدی دارم که حتی باعث نفس تنگی ام هم شده و دست چپم هم درد دارد الان به نظرتون مشکل از قلبم هست یا معده ام چون میخوام برم دکتر نمیدونم الان برم قلب و عروق یا گوارش ممنون میشم اگر تجربه ای دارید راهنمایی ام کنید که نخوام دوبار دکتر برم.... 

وای دقیقا منم همینم اینجوری میشمالان قلبم درد میکنه و زده به دست چپم تنگی نفس دارمیکم پیشم معدم سوزش ...

وای اره ببین قشنگ حس میکنم قلبم درد داره اما از اون طرف سابقه معده درد هم دارم که گاهی اسید معده ام زیاد میشه و واقعا نمیدونم قلبم هست یا نه چون خیلیا میگن اگه دست چپ هم درد داشته باشه مشکل از قلبه😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره ببین قشنگ حس میکنم قلبم درد داره اما از اون طرف سابقه معده درد هم دارم که گاهی اسید معده ام ...

اره منم معدم عصبیه و درد دارم

اما خوب چرا باید کتف چپم درد بگیره مثلا درد قلب که بیاد سراغم شدید و طولانی که باشه میزنه به دست چپم و کتفم درد میگیره 

خلاصه که خیلی بده

سلام عزیزم منم الام دقیقا مثل شماام چیشد بهتر شدین مشکل چی بود؟

سلام عزیزم دکتر که رفتم گفت اسید معده بالا و تپش قلب داری اما در کل درد و تنگی نفس ام بخاطر مشکل کبدی هست که به قلبم فشار آورده بود...  دارو ها رو که استفاده کردم حالم بهتره...  شمام حتما برید دکتر ببینید مشکلتون چیه و مثل من دارو های بدون نسخه استفاده نکنید (من قرص تپش قلب اون مدت زیاد خوردم که متاسفانه هیچ تاثیری برام نداشت)