2777
2789
عنوان

لحظه شماری برای ازمایش بتا😕😕😕

164 بازدید | 13 پست

دوستای خوشگلم برام دعا کنید سه شنبه صبح ازمایش بتا باید بدم ...به حق امام رضا هرچی از خدا میخواید بهتون بده واسم دعا کنید مثبت باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله مثبت باشه گلم

اللهم صل علی محمد و آل محمد

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

بچه ها من شبش ماهه اقدامم این ماه فولی 14میلی روز هشت پری داشتم دو روز مونده ب موعد از دادم منفی بود پنج روز از موعدم گرشت دوباره از دادم منفی الآن 12 روزه گذشته از موعدم ولی خبری نیست جریان چیه

خداکنه بخدا هنوزم امید دارم من همیشه تو اوج نا امیدی منتظر معجزم

ناامید نشو من ۱۰ ساله امید دارم بالاخره حامله میشم چه قرصها که نخوردم که ناسزاهایی که نشنیدم اما به خدای خودم ایمان دارم میدونم که میشه ...خسته نشو همیشه صبح روشن بعد از اخرین ساعات تاریکی شب هست