2777
2789
عنوان

خانومای عاقل میشه بیایین

55 بازدید | 5 پست

من یه دوستی دارم پیجش ف ا ل میگیره جدیدا هم در موردحمایت حیوانات استوری می‌زاره .ولی صحنه های دلخراش .منم روحیه حساسی دارم فشارم میوفته حتی نمیتونم توضیح بدم چی دیدم موقع ناهار و شام یادم میاد .من یه مبلغ کمی هم کمک میکنم راستش ولی پول اصلی کمک رو به یکی ک مریض میدم چون خودم بیماری کشیدم می‌دونم چقد سخته .امشب بهش گفتم من روحیه حساسی دارم دیگ استوریت باز نمیکنم گفتم بدونی اونم گفت قوی باش خودتو اصلاح کن 🤦آخه من از بچگی این بودم ربطی قوی بودن داره .بهم گفت خودتو اصلاح کن 😑

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبور نیستید عذاب بدی به خودت اعصابی که ازت داغون میشه رو کسی نمیتونه درمان کنه بهتره استوریهاش رو م ...

ن منظورم اینه کار بدی کردم بهش گفتم آخه وقتی کسی استوریش نمیره میگه همه حسودن 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی