2777
2789
عنوان

آبله مرغون

101 بازدید | 25 پست

سلام بچه کوچیکه جاریم دوهفته پیش آبله مرغون گرفت و پسرمم اصلا ندیدتش حتی قبل از آبله هاشم بریزه بیرون. اما تو این هفته بچه بزرگشو دیده امروز هم اون آبله مرغون گرفته یعنی اون ناقل بود .احتمالش هست پسر منم بگیره خیلی استرس دارم خیلی زیاد 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

چند سالشه؟ احتمالا تا دو هفته دیگه میگیره 

ولی نگرانی نداره اصلا... همه میگیرن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چند سالشه؟ احتمالا تا دو هفته دیگه میگیره ولی نگرانی نداره اصلا... همه میگیرن

تو پنج ساله . وای وای استرس کشته منو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارین بگیره مامان منم وقتی بچه فامیل ابله میگرفت خیلی استرسی میشد که نکنه منم بگیرم ، گون بزرگ شدم تو ۱۵ سالگی گرفتم که وحشتناک بود ، هنوزم جاهاش تو شکمم و صورتم هست ، کلی دکتر رفتیم تا بتونیم جاهاشو از بین ببریم ، لیزر کردیمو… ولی از بین نرفت

ولی کسایی که بچگی میگیرن اصلا جاهاش نمیمونه ، چیزیه که بالاخره باید بگیره نگران نباشین 

بزارین بگیره مامان منم وقتی بچه فامیل ابله میگرفت خیلی استرسی میشد که نکنه منم بگیرم ، گون بزرگ شدم ...

میترسم صورتشو زخم کنه جاش بمونه 

ابله مگه نمیگن واکسن داره؟؟

ابله مرغون منظورم هستش

گرچه الان شامل بچه شما نمیشه چون ممکنه وارد بدنش شده باشه

پسر بزرگه ک میگید اومده

خب

شدید گرفته بود؟؟؟؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ابله مگه نمیگن واکسن داره؟؟ابله مرغون منظورم هستشگرچه الان شامل بچه شما نمیشه چون ممکنه وارد بدنش شد ...

بچه کوچیکش شدید گرفت حتی تو مخچه ش هم آبله زد ک ی هفته بیمارستان بستری شد .الان بچه بزرگش ک پسر من دیدنش امروز آبله زده

میترسم صورتشو زخم کنه جاش بمونه

نه اگه تو بچگی بگیره که اصلا جاهاش نمیمونه به شرطی که نخارونه و با دستش جوش هاشو نکنه

بعد از اینکه ابله اش تموم شد فورا ببرینش دکتر پوست محض احتیاط پماد بده بهش بزنه جای جوشاش ، که دیگه هیچ مشکلی نباشه ، اگرچه مطمئنم اگر سنش کمه جاهاش نمیمونه

بچه کوچیکش شدید گرفت حتی تو مخچه ش هم آبله زد ک ی هفته بیمارستان بستری شد .الان بچه بزرگش ک پسر من د ...

ببین علمی نیست

ولی به تجربه بقیه

از ادمی ک شدید گرفته

اگر بگیری

ضعیف میگیری

برا منم همین شد

طوری ک مادرم شک داشت ابله باشه

مادربزرگ خدابیامرزم دید منو گفت اینکه ابله گرفته

چند تا دونه بیشتر نبودش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تو پنج ساله . وای وای استرس کشته منو

خیلی خوبه که

هر چی کوچولوتر باشه علائمش کمتره

فوقش شاید ده تا دونه بزنه

سنش که بره بالا خطرناک میشه 

من تو ۲۲ سالگی گرفتم

تو اینترنت زده بود آخر عمرمه

همه می‌گفتن بزودی تموم میکنی، خدا بیامرزدنت

پدرم درومد الکی

از ترس اینکه نمیرم روزی هشت‌تا قرص قوی ‌میخوردم خخخ

بعدش چی؟ نه اصلا تب کردم نه زیاد دونه زدم💀😂

نگران نباش

الان بگیره دیگه خیالت راحته

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ابله مگه نمیگن واکسن داره؟؟ابله مرغون منظورم هستشگرچه الان شامل بچه شما نمیشه چون ممکنه وارد بدنش شد ...

آبله با آبله مرغون فرق دارن

آبله وحشتناک‌ترین بیماری روی کره زمینه... الان بخاطر واکسن ریشه‌کن شده

ببین علمی نیستولی به تجربه بقیهاز ادمی ک شدید گرفتهاگر بگیریضعیف میگیریبرا منم همین شدطوری ک مادرم ش ...

خدا بیامرزه .امیدوارم پسرمم سبک بگیره مثل شما