haniye77 مدیر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 6459 عنوان آبله مرغون | مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 25 پست سلام بچه کوچیکه جاریم دوهفته پیش آبله مرغون گرفت و پسرمم اصلا ندیدتش حتی قبل از آبله هاشم بریزه بیرون. اما تو این هفته بچه بزرگشو دیده امروز هم اون آبله مرغون گرفته یعنی اون ناقل بود .احتمالش هست پسر منم بگیره خیلی استرس دارم خیلی زیاد اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️ 1404/04/26 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniye77 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 6459 ببین علمی نیستولی به تجربه بقیهاز ادمی ک شدید گرفتهاگر بگیریضعیف میگیریبرا منم همین شدطوری ک مادرم ش ... پسرم خیلی بدقلقه میترسم حرفم گوش نده زخم کنه صورتش اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4784 پسرم خیلی بدقلقه میترسم حرفم گوش نده زخم کنه صورتش دکتر بهش پماد و دارو میده نترسفوقش خودت محلول کالامین براش بخر و بزن روی دونههابیحس میشه و خارش از بین میره لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22352 آبله با آبله مرغون فرق دارنآبله وحشتناکترین بیماری روی کره زمینه... الان بخاطر واکسن ریشهکن شده ن منم منظورم همون ابله مرغون بود مخففش کردم😂😂💔 الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22352 پسرم خیلی بدقلقه میترسم حرفم گوش نده زخم کنه صورتش هیچییی نمیشه بابا نگران نباش 🩵🩵🩵🩵بچه بزرگ شههر زخمیم داشته باشهسر رشدشاز بین میرهبعدم ماشالا هزار کرم و امکاناتفکر این چیزا نباش اصلا غصشو نخور الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4784 ن منم منظورم همون ابله مرغون بود مخففش کردم😂😂💔 آها😂🤍 لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
minooz عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1111 خیلی خوبه کههر چی کوچولوتر باشه علائمش کمترهفوقش شاید ده تا دونه بزنهسنش که بره بالا خطرناک میشه من ... عزیزم قرص چی میخوردی؟ ضد ویروسی؟ یا قرص خاصی بود؟ این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک ها رو مقایسه نمیکنید...
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4784 عزیزم قرص چی میخوردی؟ ضد ویروسی؟ یا قرص خاصی بود؟ قرص آسیکلوویر با دوز خیلی بالااااکه فهمیدم اصلا خطرناک بوده💀😂ولی خب راضیام چون جای هیچی نمونده و زود خوب شدم لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
minooz عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1111 قرص آسیکلوویر با دوز خیلی بالااااکه فهمیدم اصلا خطرناک بوده💀😂ولی خب راضیام چون جای هیچی نمونده و ... آفرین بهت از همون روز اول مصرف کردی؟ آخه میگن آسیکلوویر وقتی تاثیر داره که از ۲۴ساعت اولی که دونه ها بیرون زد ازش استفاده کنی این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک ها رو مقایسه نمیکنید...
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4784 آفرین بهت از همون روز اول مصرف کردی؟ آخه میگن آسیکلوویر وقتی تاثیر داره که از ۲۴ساعت اولی که دونه ... آره چون من از برادرم گرفتم حواسم بود که از کی شروع کنم قرص رواز همون اولین دونهای که زدم مصرف کردم لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
minooz عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1111 آره چون من از برادرم گرفتم حواسم بود که از کی شروع کنم قرص رواز همون اولین دونهای که زدم مصرف کردم ایشالا که همیشه سلامت باشی از این به بعد عزیزم مرسی که جواب دادی این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک ها رو مقایسه نمیکنید...
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4784 ایشالا که همیشه سلامت باشی از این به بعد عزیزم مرسی که جواب دادی همچنین عزیزدل🤍 خیلی ممنونم لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.