2777
2789
عنوان

یکی زنگ بزنه صدو ده

98 بازدید | 6 پست

خسته شدم هر شب باید بخاطر رفیق های لا اوبالیش تا پاسی از شب بمونه مغازه توروخدا یکی بیاد پی وی آدرس بدم زنگ بزنین صدو ده بگین جلوی خونه ما تجمع شده اینا چرا خونه نمیرن خونه زندگی ندارن؟

هرررررشب باید تا ۱ و۲ منتظر باشم خسته شدم میخوام زنگ بزنم ۱۱۰ آدرس مغازه شوهرمو بدم بگم توروخدا برید اینارو بندازین بیرون از مغازه ما اینا مشتری نیستن مشتری یه ساعت دو ساعت سه ساعت الان از ساعت ۹ گفته بچه ها یه آیس لته بخورن برن ساعتو نگاه کن جون مادرت دیگه بریدم میخوام زنگ بزنم ۱۱۰ لعنتی شوهرمو میخوام نمیزارن بیاد خونه

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

خواهر ما بزنیم ۱۱۰ شهر و استان خودمون میخوره چرا باید پلیس محله شما بردارع

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت تماس بگیر و به پلیسام بگو لوت ندن

زنگ زد گفت دارم میام شانس آورد به قرآن داشتم زنگ میزدم

خواهر ما بزنیم ۱۱۰ شهر و استان خودمون میخوره چرا باید پلیس محله شما بردارع

داره میاد خونه شانس آورد واقعا داشتم زنگ میزدم

شوهرت اگه ادم باشه خودش باید متوجه باشه و هر جور شده بیاد

واااااای رودرواسی شدیییید داره 

میگه من نمیتونم به مشتری بگم بلند شو برو باید بمونم هروقت رفت من مغازه رو ببندم

اخه اونا مشتری نیستن و رفیقاشن از دوربین میبینم