2777
2789
عنوان

چطور میشه به خوشبختی رسید

71 بازدید | 6 پست

چاقو،گلوی اسماعیل رو نبرید

مریم‌سلام‌الله‌علیهابدونِ همسر،بچه دار شد و ۹ساعت کلا باردار بود

آتش بر ابراهیم علیه‌السلام،سرد شد

هفت در بسته،بدون دست زدن باز شد

یوسف‌علیه‌السلام از چاه سالم بیرون آمد

و و و...

کتاب قران قراره قواعد زندگی رو بگه یا استثنائات رو؟!

خب مشخصه

قانونِ زندگی رو

قانونش همینه

تا خدا نخواد،نه ضرری بهت میرسه

نه منفعتی برات حاصل میشه

قانونش اینه که چاقو اگه خدا بخواد میبره،خدا نخواد دیدی که نبرید!

جای اینکه دمِ بقیه رو ببینی

برو آویزونِ خدا شو

رئیس اصلی اونه

برای همه کاره،همه کار کن!

قاعده‌ی زندگی اینه.‌‌..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی حرفاتو قبول دارم 

ولی بعضی وقتا با خودم میگم یعنی خدا می‌خواد بعضی آدما خیلی سختی بکشن یه روز خوش نداشته باشن حالشون همیشه بد باشه اتفاقات خیلی بد براشون بیفته یعنی واقعاً اینا رو خدا می‌خواد!؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

من خیلی حرفاتو قبول دارم ولی بعضی وقتا با خودم میگم یعنی خدا می‌خواد بعضی آدما خیلی سختی بکشن یه روز ...

من فکر میکنم خودمون مسئول زندگی فعلی و حتی کشور و شهری هستیم که متولد شدیم.یسری انتخابا کردیم که الان تو این کالبد یادمون نمیاد و یسری کارما داشتیم که به اینصورت داره جبران میشه‌.به همین خاطر اگه میخوایم این چرخه رو تمام کنیم باید کارما سوزی کنیم تا چرخه معیوب تمام بشه.

بعضی کارما ها حتی مربوط به اجداد میشن