2777
2789

سلام بچه ها

شوهرم مرد خوبیه ، منم تو عمل خیلی دوست داره 

کلامی اصلااا نبود و به خاطر من تازه ۴۰ ، ۵۰ درصد بهتر شده و محبت کلامی هر از گاهی میکنه

امسال سالگرد ازدواجمون هست (۴سال)

تعریف از خود نباشه همهههه به زیبایی و خوش اندامی تعریفم میکنن 

کلی خوشگل کردم براش میرقصم ، نگاه میکنه ها ولی نه اونجوری که من انتظار دارم ، شیفته وار ، چجوری بگم ، حریص ! یه نگاه به من میکنه، یه نگاه به دیوار، سرشو میندازه پایین دوباره یه نگاه به من !

میدونید چی میگم ؟:(

پس چرا مردا تو فضای مجازی و کوچه خیابون انقدر حریص و تشنه اند ؟

نه که الان بعد ۴ سال این باشه ، از اول همین بود 

به گفته خودش خواستگاری هم زیاد رفته بوده و بهترین دخترا رو چون از ظاهر نپسندیده رد کرده ، من به دلش نشسته م ... یعنی ظاهرم هم مورد پسندشه

نمیدونم مشکل چیه 

یا میگم بیا چشم تو چشم من نگاه کن ، میخنده میگه وای مثه فیلما ! 

آره مثه فیلما 

اشکالش چیه :(

همینا باعث شده حس خوشبختی نکنم 

دلم تعریف تمجید میخاد 

حس میکنم داره جوونی و زیبایی م پاش حیف میشه 

هر کی براش اینجوری لباس میپوشیدم ک آرایش میکردم قورتم میداد !

ما که دوست پسر نداشتیم که گناه نکنیم 

شوهرمون هم اینجور 

پس کی نیازهای احساسمون ارضا بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه تون،شخصیت هاتون،زندگی تون رو با رابطه ها ،شخصیت کاربران فضای مجازی و زندگی هاشون مقایسه نکنید!

شما ایشون رو همینطور پذیرفتید ، اینکه بخاطر جذب شما و علاقه ای که بهتون دارن تغییراتی کردند قابل تحسینه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

ای خواهر تو تنها نیستی منم همینجوریه شوهرم خسته شدم دیگه ازش متنفرم

چرا اینجورین ؟

هزار بار هم گفتم خواسته هامو 

ولی ..

نمیتونن انگار 

انقد سخته ؟:(

چند ساله عروسی کردین شما ؟ 

شوهر منم دقیقن همینه 😂😂😂مجازی رو جدی نگیر، بیرونیها هم هول هستن که حریصانه نگاه میکنن وگرنه اکثرشون زنهاشون به چه زیبایی هس، مردها والا کلا همینن، کمتر پیش میاد هی تعریف و تمجید از زیبایی زن بکنن، والا من واقعا بعد از ده سال نمدونم در چشم شوهرم خوشگل و خوشتیپ هستم یا نه، در حالی که همه جا تعریفمو میکنن مثل شما، مادرشوهرم همش میگه گونی هم بپوشی بهت میاد، شوهرم طوری میگه که احساس میکنم برا دلخوشی من میگه یا دروغ میگه، اصلا تعریفش آنطور که باید به دلم نمیشینه، فک کنم از ته دل نمیگه یا در چشمش زیبا نیستم برا همین تعریفش رو باور ندارم 😂😂😂اما برام مهم نیس چون خیلی خیلی عاشقم هست و تمام خاسته هامو انجام میده 

رابطه تون،شخصیت هاتون،زندگی تون رو با رابطه ها ،شخصیت کاربران فضای مجازی و زندگی هاشون مقایسه نکنید! ...

نه به اونا کار ندارم واقعا 

از زمانیکه فضای مجازی نبود 

نوجوان بودم دوست داشتم رمانتیک بازی 

میخام بدونم مردا اهلش نیستن کلا یا رابطه ما اینجوریه ؟

اونا یا تو فیلما که زیادی میکنن یا تو خیابونن که میخوان مخ بزنن دیگه ازدواج کردی خیلی کم میشه چون در ...

یعنی میگی بقیه زندگی های زناشویی هم‌همینجوریه ؟

نه به اونا کار ندارم واقعا از زمانیکه فضای مجازی نبود نوجوان بودم دوست داشتم رمانتیک بازی میخام بدون ...

شخصیت ها متفاوته ، همونطور که همه خانم ها مثل هم نیستند طبیعتا اقایون هم شبیه به هم نیستند

اینکه با وجود ویژگی های متفاوتتون همدیگه رو دوست دارید و بینتون تفاهم برقراره خیلی با ارزشه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

شوهر منم دقیقن همینه 😂😂😂مجازی رو جدی نگیر، بیرونیها هم هول هستن که حریصانه نگاه میکنن وگرنه اکثرش ...

آخ چقدر منی 

دقیییقا 

تعریف هم میکنه یجوری به دل نمیشینه انگار از ته دل نمیگه 

چخوب که برات بی اهمیت شده چیکار کنم‌برا منم بی اهمیت شه 

عقده ای شدم انگار 

مجازی که همش فیلمه

همین چند وقت پیش یه زوج خارجی که عاشقونه‌ترین کلیپا رو میذاشتن جدا شدن و معلوم شد دختره کتک می‌خورده و مجبور بوده

تو خیابون هم که... قضیه شهوته واقعا

دنبال مخ زدنن، تا به هدفشون برسن دختره رو میندازن دور و میرن سراغ بعدی

زندگی واقعی همین‌جوریه

شبیه قصه‌ها و سریال‌ها نیست

یه وقتا می‌تونی فانتزی‌ها و خوشی‌های خفن رو تجربه کنی اما نه همیشه... احتمالا همسرت درگیری فکری زیاد داره

آدم قفل می‌کنه

همون موقع که تعریف می‌خوای از زیر زبونش بکش، بگو یه جمله درمورد رقصم بگو، بگو از یک تا ده چه امتیازی به آرایشت میده، باهاش بیشتر کار کن تا یاد بگیره نظر بده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.