2777
2789
عنوان

خواهش میکنم‌بگید شوهرای شما هم اینجورین یا نه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 18 پست
شخصیت ها متفاوته ، همونطور که همه خانم ها مثل هم نیستند طبیعتا اقایون هم شبیه به هم نیستنداینکه با و ...

آره خداروشکر 

دلی حس خوشبختیِ عمیق نیست دیگه 

ظرف احساسم همیشه خالیه 

مثه گداها

مجازی که همش فیلمههمین چند وقت پیش یه زوج خارجی که عاشقونه‌ترین کلیپا رو میذاشتن جدا شدن و معلوم شد ...

اره دقیقا همیشه فکرش درگیره

کمال گراست 

خیلی هم دوست داره همه جوره ما تو رفاه باشیم 

ولی خب 

نیازِ من چیز دیگه ست که برآورده نمیشه 

همون که میگی یه مدت فانتزی ها و خوشی های خفن ، همون یه مدت رو نداشتم حسرت دارم 

خدا ببخشه میگم شاید قبل ازدواج دوست پسر داشتم 

حتی الکی و به قول شما از شهوت ! یکم ظرف احساسم رو پر می‌کرد انقد مثه گداها تشنه نبودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ چقدر منی دقیییقا تعریف هم میکنه یجوری به دل نمیشینه انگار از ته دل نمیگه چخوب که برات بی اهمیت شد ...

چون دور و اطرافم دیدم که اکثر شوهرها همین هستن و منم که رمان اینا زیاد خونده بودم و فیلم عاشقانه زیاد دیده بودم فک میکردم عین رمان‌ها میشه عشق و عاشقی، اما ازدواج که کردم دیدم نه بابا از این خبرا در واقعیت نیس، تازه داداشم که با عشق آتشین ازدواج کرده بود با زنش، الان بعد از 7 سال اسمش هم به زور صدا میکنه، مشکلی هم ندارنا اما به این نتیجه رسیدم که عشق و عاشقی و ابراز احساسات لطیف و از حال بر، بیشتر برا داستان‌هاس، من چون شوهرم خوبه، با شخصیته، برا زندگیمون خیلی تلاش میکنه، برام کم نمیذاره تا جایی که داره درخواست‌هام رو انجام میده، دوسم داره، محبت کلامی هم داره، برا همین دیدم دیگه چی میخام، خب شوهر خوب نعمت هس، شوهری که دست بزن نداره، خرجیت رو بی منت میده، باغیرت و کاری هس، پشتیبان و حمایتگر هس، خب دیگه چی بخام برا همین برام اهمیت نداره که در نظرش خوشگل باشم یا معمولی 

اره دقیقا همیشه فکرش درگیرهکمال گراست خیلی هم دوست داره همه جوره ما تو رفاه باشیم ولی خب نیازِ من چی ...

عزیزم🥲 سخته می‌فهممت

اما درست شدنیه چون مردا رو خیلی راحت میشه کنترل کرد، اگه بلد باشی کدوم دکمه‌شونو بزنی همه کار برات می‌کنن

اصلا هم احساس افسردگی نکن، زندگی مگه تموم شده گل؟ شوهر کاری و سالم داری که برات رفاهت تلاش می‌کنه

خداروشکر

مطمئن باش یه چنین همسری اگه واقعا متوجه بشه که نیازت چیه و چقدر بهش نیاز داری، همه کارررر می‌کنه 

منتها مشکلش اینه که الان نمی‌فهمه خواسته شما رو، یعنی توان درکش رو نداره، باید یه جور دیگه بهش بگی، نشونش بدی

کتاب رازهایی درباره مردان رو بخون حتما، من خیلی چیزا ازش یاد گرفتم که جواب میده

پی دی افش هم تو نت هست رایگان، میتونی از الان بخونی

مطمئن باش درست میشه و بخاطر کمالگراییش انقدر بهت میرسه که تابپک بزنی بگی خدایا بسه دیگه😅🤍

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.