2777
2789
عنوان

تو جمع بهم توهین کرد اما هیچی نگفتم

152 بازدید | 16 پست

من کلاس اشپزی میرم ، هر جلسه یک گروه کارارو انجام میده

این سری مربی چون مریض بود و کلاس روز دیگه ای برگزار شد و هم گروهی هام نبودن و قرار بود بقیه گروه ها کمک کنن من اولین بارم بود تو اون محیط اشپزی میکردم

مثلا نمیدونستم گاز چطور کار میکنه یا قابلمه ها کجان یکم هول بودم

سر همین یه خانوم که جای مادرمه جلوی جمع گفت این  هیچی نمیدونه و باید با زنای دیگه که ازم بزرگترن همگروه شم ....منم خیلی ناراحت شدم چون واقعا اشپزیم خوبه اما اولین بارم بود تو اون محیط اشپزی میکردم و همگروهی هامم نبودن واقعا دستپاچه بودم...من از ۱۰ سالگی اشپزی میکنم و واقعا خوبم توش و عاشقشم کاش جواب اون زن رو میدادم پشیمونم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقدم بزرگتر باشه نباید اجازه بدی اینجوری حرف بزنن باهات و بهت توهین کنن

میدونم حق با شماست من فقط بلد نیستم چطور از خودم دفاع کنم 

شما جای من بودین چی میگفتین؟

نمیتونم عزیزم همیشه سکوت میکنم دیگران هم متوجهش میشن و راحت بهم توهین میکنن

نمیتونم چیه منم همین بودم ولی الان سکوت نمی کنم و همه میگن زبون داری خیلیم خوبه منتها با ادب هم میشه زبون داشت با لحن اروم میریدی ب زنه

نمیتونم چیه منم همین بودم ولی الان سکوت نمی کنم و همه میگن زبون داری خیلیم خوبه منتها با ادب هم میشه ...

خوشحالم تغییر کردید، چجوری تونستید سکوتو کنار بذارین ممنون میشم به منم بگین چون خیلی این موضوع اذیتم میکنه

مثلا چجوری اینکارو میکردین؟

خوشحالم تغییر کردید، چجوری تونستید سکوتو کنار بذارین ممنون میشم به منم بگین چون خیلی این موضوع اذیتم ...

خب ببین تو فیلم ترکی ها میدیدم شخصیته ک بهش مثلا توهین داشته یا تیک انداخته با خونسردی ی لبخند میزنه و همون لحظه فک می کنه و جواب توهین همیشه حاضر و امادست 

ب خاطر همین هر حرفی شنیدم بسته ب موقعیت تو چند لحظه فک می کنم ک جواب دندان شکنی بیاد ب ذهنم اگ اومد ک هیچی میگم اگ نیومد از جواب کلیشه ای و با لحنی ک بتونه موقعیتو جمع کنه میگم مثلا همین اره تو راست میگی اره تو خوبی ما بد عه راست میگی بعد خنده خدا شفات بده و.. زیادن دیگ ابنام کار ججمع کنند هر چیزی ک فک می کنی تو اون موقعیت درسته حتی همین حرف ک درست صحبت کن احترام خدتو نگه دار  هم کمک کنندست ولی سکوت نکن اصلا