2777
2789
عنوان

بانک سپه مزخرف ترین بانکککک کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 46 پست
مشکل اونجاست که به اسم خودم نیست کارت چن بارم گم کردم مامانم گفت بانک گفته دیگه برات کارت جدید صادر ...

زیر سن قانونی هستین ؟

زیر سن قانونی به اسم خودتونم میدن

البته ملی.

برادرم ۱۴ سالشه ملی به اسم خودشه فقط پدرم رضایت داد و فرم تکمیل کرد.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

خدمات دولتی و خصوصی فرق داره؟هزینه خاصی داره خصوصی؟جواب اون سوالام که تو تاپیک پرسیدم رو نمیدونین؟کا ...

ببین سود بانکا و اینا الان همه یکی هست دولتی و خصوصی فرق نداره 

هزینه اضافه که اصلا نداره 

به نظرم کارمندای بانک خصوصی خیلی بهترن مودب مهربون 

چند وقت پیشا با مامانم مجبور شدم برم ملت که نمیدونم نیمه خصوصی هست یا دولتی یه سری کارمند ریشو و مذهبی طور و سن بالا انقدر با بعضی ها بدرفتاری میکردن که حالم بهم خورد 

ولی چند بار که اخیرا رفتم شهر و پاسارگاد و اینا همه خوش برخورد یعنی از دهه هشتاد که پاسارگاد میرفتم خیلی پرسنلش خوب بودن 

سامان هم تعریفشو شنیدم ولی خودم حساب وا نکردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواین درخواست دوستی بدم بهتون که خودتون به اون خانم پیام بدین؟چون دوست نزدیکم هست مشکلی نداره

اره الان درخواست میدم

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

زیر سن قانونی هستین ؟زیر سن قانونی به اسم خودتونم میدنالبته ملی.برادرم ۱۴ سالشه ملی به اسم خودشه فقط ...

الان دیگه نیستم

اون موقع بودم و نمیدونستم میدن..

چه بانکی خدماتش از همه بهتره؟فک کنم بلو بانک؟؟؟

برای ما این مدت ملی واقن خوب بود

بانک بی حاشیه ای بوده تا الان

رسالت وام های خوبی میده اگ امتیاز جمع کنی ولی خب بدیش اینه ک پولت رو سود نمیده البته قرض الحسنه س

پاسارگاد سود خوبی میده به سپرده ت

بلو بانک رو واقعیتش نمیشناسم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

برای ما این مدت ملی واقن خوب بودبانک بی حاشیه ای بوده تا الانرسالت وام های خوبی میده اگ امتیاز جمع ک ...

خیلی ممنون عزیزم

بلوبانک آنلاینه و اصلا نیازی به بانک رفتن نداره همه کاراش با گوشیه حتی سفارش دادن و ثبت نام کردنش 

خیلی ممنون عزیزمبلوبانک آنلاینه و اصلا نیازی به بانک رفتن نداره همه کاراش با گوشیه حتی سفارش دادن و ...

رسالت هم آنلاینه 

قربانت گلم موفق باشی

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

یه هفته هس میریم بانک فرم پر میکنیم برا پیامک کارت سپه بیاد برامون یکی دوساعتم میشینیم میگه برید خونه خودمون وصل میکنیم بعد میایم خونه میبینیم وصل نکردن دوباره فرداش میریم همین اش وکاسه،رمز دوم وپویا هم نمیدن اصلا،کارت حقوقیه وگرنه تیکه تیکه اش میکردم تا ابد

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

یه هفته هس میریم بانک فرم پر میکنیم برا پیامک کارت سپه بیاد برامون یکی دوساعتم میشینیم میگه برید خون ...

وااااای واقعا؟؟قبل قطعیا براتون پیامک میومد؟؟؟؟؟ای خداااا

رسالت هم آنلاینه قربانت گلم موفق باشی

جداااا

همه کاراش رو میشه آنلاین کرد؟؟؟ممنونممم

با همراه بانک موجودی بگیر البت اگ تونستیبه نظرم الان نده به دستگاه چون بخوره تا پس فردا نداریش شنبه ...

اصلا همراه بانکش بعد از اینکه هک شد دیگه جواب نمیده حتی نمیشه نسخه جدیدش رو نصب کرد

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

وااااای واقعا؟؟قبل قطعیا براتون پیامک میومد؟؟؟؟؟ای خداااا

اره به ثانیه نمیکشید میومد الان ده بار رفتم بانک فرم گرفته گفته تا برسی خونه وصله ولی نشده،میخام شنبه برم بانک هرچی از دهنم دراومد بگم تو این گرما با بچه کوچیک هرروز باید بری بانک ،خب احمقا وقتی پیامکش وصل نمیشه بگو تا من هرروز نیام 

جدااااهمه کاراش رو میشه آنلاین کرد؟؟؟ممنونممم

بله تا جایی ک من میدونم

داخل شهر من(اصفهان)

یه هفته هس میریم بانک فرم پر میکنیم برا پیامک کارت سپه بیاد برامون یکی دوساعتم میشینیم میگه برید خون ...

منم اعصابم خورده از بانک اه 

حتی ی گردش حساب هم کامل نمیدن عابر خرابه

خبر مرگشون😒معلوم‌نیس چ غلطی میکنن چرا درستش نمیکنن این همه مدت!!

حساب سپرده رو میشه بست؟ این سوالم بپرس اگه ج دادن ب منم بگو  عزیزم