2777
2789
عنوان

وای با نامزدم بهم زدم😭😭😭😭

130 بازدید | 9 پست

بی شرف بهش زنگ زدم دیدم صدای زن میاد گفت مشتری دارم فکر میکرد من خونم ولی من جلوی مغازش بودم تو مغازه نبود 

بعد بهم گفت سیکتیر کن دیگه زنگ نزن😭منم هیچی نگفتم قطع کردم بلاکش کردم 

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سنتون کم باشه یعنی چون سنس کمه میذاری هر رفتاری باهات داشته باشه؟

نه قطعا این خیلی خوب بود باهام😭💔چندشب پیش اومد بغلم کرد بعدش گفت میرم باغ با دوستام هرچی زنگ میزدم جواب نمی‌داد حتی تو تلگرام آنلاین شد اما یه پیام نداد امروزم گندش درآمد 

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

نه قطعا این خیلی خوب بود باهام😭💔چندشب پیش اومد بغلم کرد بعدش گفت میرم باغ با دوستام هرچی زنگ میزدم ...

حیف تو دختر بدون لیاقتت خیلی بیشتر از ایناس خودتو حیف اینجور پسرا نکن نذار محبتی که لایقشی از یه فرد نالایق دریافت شه😊 اتفاقا چون سنت کمه باید بیشتر حواستوجمع کنی پسر خوب خیلی کمه