2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی؟ کمه یا زیاد؟!شما تجربه دارید یا در این زمینه اطلاعات دارید؟ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید.

خیلی کمه پسر خاله من با اینکه ۶ سالش بود واقعا اذیت شد به مدرت یک هفته منگ و گیج بود و خاطره واقعا بدی براش به وجود اومد اگر برین دکتر کودکان و با بیحسی انجام بدید خیلی بهتره من پسر عموم رو خودم بردم پزشک کودکام دستهاش رو بست و یک وسیله پزشکی گذاشت توی دهنش و کار و انجام داد چون بیهوشی بده و حتی موقع انجام این کارا ز شما رضایت نامه میگیرن که همه عواقب به عهده خود شماس 

خیلی کمه پسر خاله من با اینکه ۶ سالش بود واقعا اذیت شد به مدرت یک هفته منگ و گیج بود و خاطره واقعا ب ...

اگه سنش بالاتر بود که اصلا بیهوشی لازم نداشت. قاعدتاً نباید تو روش با بیهوشی چیزی بفهمه. اما تو مطب بدون بیهوشی خوب به هر حال می‌ترسه.

رضایت نامه هم که برای همممه کارهای پزشکی میگیرن.

میل خودتونه ولی بچه ۴ساله و ماده بیهوشی یکم خطر آمیزه

بله... من سعیم رو میکنم که بدون بیهوشی انجام بشه.

اما دکتر اصلا امیدوار نبود، با اینکه پسرم برای معاینه هیچ گریه و اعتراضی نکرد. میگه چون تعداد دندونها زیاده و درمان ریشه میخواد تحمل نمیکنه.

ممنونم از همفکریتون.