2777
2789
عنوان

فردا برم مهمونی مادرشوهر علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 54 پست

من هیچوقت برام مهم نبود اگه بخوان گله کنن که چرا فلان نکردی 

من بودم نمیرفتم،یه روز تا عصر بدون بچه ها که میدونی هم جاشون خوبه معرکس😁

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوای بگی کلاسو اسم نوشتی؟

اگه واست مهم نیست بگو یه دوره گرفتم میخوام ببینم

اگه نمیخوای بگی، خیلی معذرت خواهی کن یه بهونه بیار بگو نمیتونم بیام ولی خب بهونه منطقی بیار  که حرف و حدیث پیش نیاد 

کدورت نمی دونم ولی هفته های بعد برم میگه خوب چی بود که مثلا نتونستی بیای با یه لحن کنایه آمیز

اگه تصمیمت اینه نری،باید یه بهانه خوب داشته باشی،و مجبوری دروغ بگی،مثلا پریودم دل و کمرم درد میکنه یا از قبل یه مهمونی زنونه دعوتم و...با شوهرت مشورت کن ببین چی میگه

ولی فکر کنم من اگر جای شما بودم میرفتم به حرف و حدیث بعدش نمی ارزه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
من هیچوقت برام مهم نبود اگه بخوان گله کنن که چرا فلان نکردی من بودم نمیرفتم،یه روز تا عصر بدون بچه ه ...

واقعا معرکه است، بی نهایت به این تنهایی نیاز دارم ، هر روز تا خود عصر این دو تا توو سر و کله هم میزنن

اگه تصمیمت اینه نری،باید یه بهانه خوب داشته باشی،و مجبوری دروغ بگی،مثلا پریودم دل و کمرم درد میکنه ی ...

شوهرم هیچ وقت کاری به این مسائل نداره، میگه هر جور خودت راحتی

عزیزم اولا ی بشقاب غذا نمیخوری ۴تا میخورید بعدشم خب بشوری مگه چی میشه

شما توقع داری ی روز بچه‌هاتو نگه دارن اما خودت ۱۵تا بشقاب نشوری،از قدیم گفتن ی سوزن بزن به خودت یه جوالدوز ب مردم

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

واقعا معرکه است، بی نهایت به این تنهایی نیاز دارم ، هر روز تا خود عصر این دو تا توو سر و کله هم میزن ...

نرو بابا،رااااحت بشین خونت حال کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
سلام مادر و بچه ها بدون هم هیجا نباید برن اگر خودتون نمیرید بچه هاتونم نباید بره

مادر بنده خدا مگه گناه کرده؟؟باباشون باهاشونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من فقط می‌دونم وقتی یکی بهم احترام می‌زاره و دعوتم می‌کنه حالا میخواد هر جوری باشه شرایط 

منم احترام می‌زارم به حرفش و میرم 

شما خودت مهمونی بگیری فقط پدرشوهرت بیاد مادرشوهرت بره بیرون مجردی با دوستاش ب فرض مثال دلخور میشی 

پس خودتو بزار جای اون بنده خدااا

عزیزم اولا ی بشقاب غذا نمیخوری ۴تا میخورید بعدشم خب بشوری مگه چی میشهشما توقع داری ی روز بچه‌هاتو نگ ...

اونا بچه هام نگه نمی‌دارن که شوهرم تمام کارهای پسرم رو انجام میده، این هفته خیلی خسته ام حوصله شستن این همه ظرف رو ندارم، البته همیشه کمک میکنم ولی این روزا خیلی خسته ام 

مادر بنده خدا مگه گناه کرده؟؟باباشون باهاشونه

بچه کم سن سال خیر باید زیر نظر مادر باشه وگرنه خیر مادر گناه نکرده بچه تا ۸سالگی باید زیر نظر مادر باشه بعد با پدر بره ایور اور