2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسخه متنی

آيه: 18 صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَرْجِعُونَ ·

ترجمه. آنان از شنيدن حقّ كر و از گفتن حقّ گنگ واز ديدن حقّ كورند، پس ايشان بسوى حقّ باز نمى گردند

خیلی دعای قویه

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

غذاهای اسیدی رو‌ترک کنه برا مدتی که دشمن اعصاب اند از مغزیجات استفاده کنه برا تقویت اعصابش 

اگر می‌تونه برا مدتی هر هفته دل گوسفند صبحونه کباب کنه بخوره یا اگر نشد دل بوقلمون 

اسپند شبا یه قاشق بخوره خیلی خوبه یه نفر میشناسم که با همین اسپند خوب شد حتی برای مشکلات ماورایی هم خوبه

اگر مشکل ماورایی داره ذکر یاعلی زیاد بگه برا مدتی برا ترس عالیه یا دعای ناد علی بخونه یا مرتب به حضرت زهرا سلام بده 

قرآن خوندن صدای آب یا پرندگان  و مسافرت خیلی براش خوبه سعی کنه از اجتماع فاصله نگیره من فک میکنم مادرت نیاز به درد و دل  داره باید با فامیلاتون معاشرت کنه بعد یه مدت انشالا سیستم عصبیش تقویت میشه

اگر وضع مالی تون خوبه براش عقیقه کنید حتی اگر یه خروس باشه این مورد رو خواستید بگم تا دستورالعملشو بدم

چهارقل خصوصا موقع خواب

آیت کرسی

حرز امام جواد رو ببنده به بازو و بخونه

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

غذاهای اسیدی رو‌ترک کنه برا مدتی که دشمن اعصاب اند از مغزیجات استفاده کنه برا تقویت اعصابش اگر می‌تو ...

تو فکر خودم هم بود خروس قربونی کنیم چ رنگی باشه خوبه؟؟ 

میترسم بگم گوسفند قبول نککک

تو فکر خودم هم بود خروس قربونی کنیم چ رنگی باشه خوبه؟؟ میترسم بگم گوسفند قبول نککک

فرقی نداره فقط  خروس سفید نباشه اگر مرغ سفید باشه اشکال نداره

ببین دعای عقیقه رو میخونید تو گوگل سرچ کنید و نیت میکنید برا رفع ترس و هرگونه انرژی منفی بحق کهیعص و حمعسق و بحق محمد رسول الله و ۱۴صلوات میفرستید هدیه به ۱۴معصوم