2777
2789
خب به فکر اند ولی خب همه هم به نتیجه نرسیدنپس این همه تاپیک چاقم چاقم چیه میخونم😐😐😐

الان داری فکر میکنی دروغ میگیم😐🤣 دلیلی نداره

من قدم ۱۵۵ آخرین باری که وزن کردم ۵۱ بودم دوست دارم چاق شم

ریپلای نزن نمیخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچگی وزنم کم بود دکترم رفتم مشکلی نداشتم و ۳.۴ سال پیشم ازمایش تیروئید دادم واسه پرکاریش اونم منف ...

عجب 

حالا مشکلی نداشته باشی فدای سرت 

مراقبت کن پس مولتی ویتامین اینا بخور احتمالا جذب بدنت کمه عمه منم مثل شماست

خب به فکر اند ولی خب همه هم به نتیجه نرسیدنپس این همه تاپیک چاقم چاقم چیه میخونم😐😐😐

شما بشمار کمتر از ۲۰ نفر نظر دادن که اونم همشون لاغر نبودن 

مگه این سایت فقط این تعداد کاربر داره ؟

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

عجب حالا مشکلی نداشته باشی فدای سرت مراقبت کن پس مولتی ویتامین اینا بخور احتمالا جذب بدنت کمه عمه من ...

والا کلیم ویتامینو زینکو این چیزام مصرف کردم همم بی تاثیر ناامید شدم دیگه هیچی مصرف نمیکنم 

یجورایی انگار قبول کردم این شرایطو 

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
از بچگی وزنم کم بود دکترم رفتم مشکلی نداشتم و ۳.۴ سال پیشم ازمایش تیروئید دادم واسه پرکاریش اونم منف ...

عزیزم چرا دکتر تغذیه نمیری 

اگه ازمایش دادی مشکل نداری اشتهات کمه برات برنامه غذایی مینویسن و قرص اشتها آور میدن 

والا کلیم ویتامینو زینکو این چیزام مصرف کردم همم بی تاثیر ناامید شدم دیگه هیچی مصرف نمیکنم یجورایی ا ...

ته اصلا بخاطر وزن گرفتن نمیگم میگم یه نوع بدنت ویتامین هاش کم نشه برای سلامتی فقط

بنظرم برو زیر نظر دکتر تغذیه نه برای چاقی ببین جذب بدنت چطوره اگه کمه مصرف کن

قدم 1۵۵

وزنم ۴۵

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

حالا من استخون بندی ام ریزه همین الانم خیلی لاغر نشون میدم

اشتهات چطوریه؟ ،من خیلی زیادم میخورما ولی تاثیری نداره..شاید کم اشتهایی وغذا کم میخوری 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀