2777
2789
عنوان

خانومای شاغل چجوری به همه ی کاراتون میرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 25 پست
آخه یسریا بعد کارشون که مثلا عین منه ساعت کاریشون، پامیشن میرن باشگاه یا کلاسدرحالیکه من فکر و ذکرم ...

بعید می‌دونم کسی با این ساعت کاری به باشگاه و کلاس برسه خودتو سرزنش نکن همینجوریشم واقعا خیلی قوی هستی که طاقت آوردی و ادامه میدی

ساعت کاریت چه قدر طولانیه هشت صبح تا شش عصر

در واقع باید ۹ تا ۵ باشه

ولی چون کلی نیرو تعدیل شده باید جای اونا وایسیم

حقوقم نمیدن بابتش، ولی از ترس اینکه مارم بندازن بیرون هیچی نمیتونیم بگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساعت کاریم هشت تا ۴:۳۰ هست تو ترافیک می مونم ۶:۳۰ـ۷ میرسم خونه باید برنامه ریزی کرد دیگه خرید که ...

نه روتین و اینا که هیچی

مثلا بخوام برم فیشیالی نمیدونم به ناخونام برسمو اینا که هیچی اصلا،بعد کار باید برم که خیلی طول میکشه و پدرم دعوام میکنه وقتی دیر میرم خونه

یه مدته یه بیماری دارم که احتیاجه هرهفته چکاب بشم و متخصص اون بیماری از محل کارم دوره و کلا تو تهران کم پیدا میشه واسه همین ساعتایی بهم وقت میدن که وسط تایم کارمه😭😭😭

ساعت کارت خیلیه راهتم به محل کارت دوره طبیعیه این شرایط پیش میاد من خالم کارمند بانک بود استعفا داد چون واقعا ساعت کارش اذیتش می کرد تا می‌رسید خونه شب بود

من خودم تهرانم معلمم صبح هفت و نیم میرم یک خونم  به کارام میرسم

من‌کارم ازاده دست خودمه ولی بخدا یساله میخوام برم دندون پزشکی نمیتونم

کلا آدمی که شاغله تایمش دست خودش نیست چه آزاد باشه چه دولتی

واقعا غبطه میخورم یسریا با پول ددی به جاهایی میرسن که من تو خوابم نمیرسم

ساعت کارت خیلیه راهتم به محل کارت دوره طبیعیه این شرایط پیش میاد من خالم کارمند بانک بود استعفا داد ...

آخه کارایی که بهم نزدیکه همشون در حد کار تو فروشگاه زنجیره ای و منشی گری و فروشندگیه

مجبورم تا مرکز شهر برم برای کار

از طرفیم  جرعت اعتراص نداریم بابت تایم کاری که یه موقع تو این وضعیتی که کار نیست و پول نیست اخراجمون نکنن