2777
2789

با اقای مجازی دوستم‌رابطمون یکم صمیمی واحساسس شده بود  اسمش فرزاد بهم میگف‌پیام دادنت خوشحالم میکنه یا میگفت وقتی قهریم و نیستی پیامای قبلمون میخونم این اقا یه پسر ۱۱ ساله داره با مشکل لوسمی نوعallکه فعلا کنترل شده منم جدا شدم مث اقا و یه دختر ۱۸ ساله سالم دارم یه روز........ ...:

یه روز که داشتیم حرف میزدیم بحث چی شد گفتم خب ما دوست مجازی هستیم ارتباطمون مجازیه

گفت واقعا تو برداشتت اینه و یه جملاتی گفت که یعنی ما حقیقی هستیم اینا

گذشت پریشب من حالم خوب نبود و وسط چت کردن معمولی خوابم برد

البته قبلش هم درمورد علی همس.ر سابقم حرف زدم اخه پیام داده بود نوشته بود ریحانه قدش اندازع خودت شده یا کوتاهتره ‌.منم به فرزاد گفتم که امیر چه دلخجسته ای داره اینو نوشته

هیچی نگفت فرزاد دیگع بعدشم من یکم که حالم بد بود زود خوابیدم

صب بیدار شدم رفتم دکتر دیگع مث قبل سلام صبح بخیر برای فرزاد نتوشتم.کلا خب همیشه من مینوشتم ایندفعه دیگه نشد تا ساعت ۱۰ صب دیدم فرزاد👀👀👀اینارو فرستاده

منم نوشتم اومدم پیش دکتر امروز نرفتم سرکار

دیدم اصلا نگفت چرا رفتی دکتر مگه چی شده هیییچی تا ساعت ۵ عصر نوشت دکتر برا چی

صبح دیدم برات مهم نبود که چرا رفتم دکتر. حرف‌هات با رفتارت خیلی فرق داره. تو همیشه ادعا می‌کنی که رابطه‌مون خیلی حقیقیه و مجازی نیس اما توی این موقعیت‌ها می‌بینم که چقدر این حرف با عملت فاصله داره. هزار بار اینو ثابت کردی ها، ولی من باز یادم رفت. نمی‌خوام فکر کنی به بودنت احتیاج دارم، ولی فقط فهمیدم که توی حرف زدن خیلی مهارت داری،

این جواب داد:آها خوبه خوبه به من احتیاج نداری این عالیه

منم دیگه جوابش ندادم که گفت برو حله

منم مسدودش کردم

🥴

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.