2777
2789

بچه ها انتخاب اینکه مثلا کلاسمون از چه ساعتی تا چه ساعتی باشه دس خودمونه؟ یا نه مثه سراسری بدبختیه؟ ترم اولو میگم

بعد بومی گزینی که نیس؟ ینی منی که تبریزم میتونم تهران قبول شم؟ یکیم تو دفترچه اش دیدم یه سری خوابگاه نوشته بود چی ان خوابگاه داره؟ هزینه خوابگاهو خبر دارین؟

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

خیر ترم اول دست خودتون نیست و انتخاب رشتش مثل بقیه دانشگاه ها هست .

ینی چی مثل بقیه؟ ینی میتونم یه استان دیگه بخونم؟

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه .

ببخشید گلم راجب خوابگاه ها اطلاعی دارین؟ میشه خوابگاه گرفت؟

ببخشید گلم راجب خوابگاه ها اطلاعی دارین؟ میشه خوابگاه گرفت؟

اره عزیزم میشه خوابگاه گرفت . ولی خب شرایط هر دانشگاه متفاوته ممکنه یک دانشگاه خوابگاه نده . قبل از انتخاب رشته دفترچشو بخون .شرایط هر دانشگاه و اینکه خوابگاه میدن یا نه داخلش نوشته شده

اره عزیزم میشه خوابگاه گرفت . ولی خب شرایط هر دانشگاه متفاوته ممکنه یک دانشگاه خوابگاه نده . قبل از ...

اره میدونم ولی میگم اگه یه دانشگاه آزادی خودش خوابگاه نداشته باشه میتونیم خوابگاه خودگردان خودمون بگیریم؟ بعد ببخشید اذیتت میکنم هزینه حدودی مثلا چقد میگیرن زیاده؟ 

اره میدونم ولی میگم اگه یه دانشگاه آزادی خودش خوابگاه نداشته باشه میتونیم خوابگاه خودگردان خودمون بگ ...

اره میتونی خوابگاه خودگردان بگیری . نمیدونم چون خودم خوابگاهی نیستم از هزینه خبر ندارم