2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه برم پولم پس بگیرم یعنی

نه بابا پس نگیر بخدا تنها کسی که بدادت میرسه اونجا همونه چند تا مزیت داره 

۱ دم به دقیقه ماماهای دیگه که به همه دست میزنن نمیان بهت دست بزن معاینت کنن 

۲ احساس تنهایی نمیکنی یک لحظه هم از کنارت نمیره 

۳. ماساژت میده بهت حرفای خوب میزنه آرامش میده خیلی عالیه تو اون لحظه ها واقعا نیاز داری 

۴.یکسره چکت میکنه تا وقتش برسه که دکترت بیاد و نمیزاره دیر بشه 

۵.بعدشم تا بخیه بزنن و اینا بچتو نگه میداره بهت خوراکی میده کلا مراقبته به نظر من که تو دو تا زایمانم مامای همراه داشتم خیلی عالی بوده به همهههههه توصیه میکنم واقعا اصلا برخورد دکتر هم با من که ماما داشتم و اونایی که نداشتن بهتر بود 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
بچه ام گرفت .بخیه ام زد برات

اون ماما حق نداره تو پروسه زایمان دخالت کنه مثلا بخیه بزنه بخیه رو دکتر میزنه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
بچه ام گرفت .بخیه ام زد برات

بچه رو گرفت دو سه ساعت بعد زایمان هم موند کنارم  بخیه دکتر زد ولی در طول زایمان خیلییییی کمک کرد ماساژ میداد قربون صدقه میرفت😆 انرژی میداد منکه اگر اون نبود نمیتونستم پیش برم واقعا راضی ام 

بچه رو گرفت دو سه ساعت بعد زایمان هم موند کنارم بخیه دکتر زد ولی در طول زایمان خیلییییی کمک کرد ماس ...

منم همینطور واقعا یه پنج دقیقه رفته بود احساس میکردم دارم میمیرم اصلا انگار فرشته بودن تو هر دو تا زایمانم 

دقیقا

حیف که از وقتی که پنج سانت بشه میان کاش از اول بودن تو شهر ما سه ساعت هست که میگن تو اون سه ساعت حتما زایمان میکنی با نرمشا و ماساژا وگرنه دوباره باید پول بدیم البته من بعد پنج سانت که اومد سه ساعت نشده هر دو تا بچمو زایمان کردم تموم شد 

من مامای همراه نداشتم ولی اورژانسی رفتم بیمارستان خود بیمارستان یه ماما فرستاد پیشم که از اول تا آخر پروسه زایمان کنارم بود ورزشم داد،با آب گرم کمرمو میشست،موهامو شونه کرد و بافت خلاصه که خیلی کمک حالم بود

بلندترین فریاد من سکوت من است...
اخی چه خاطره قشنگی خدا کنه برا منم اینطوری بشه

من زایمانم خیلی سخت بود ولی تیمی که اومدن بالا سرم عالی بودن مهربون و خوش برخورد،دکتر خودم نتونست بیاد دکتر شیفت اومد بالا سرم ولی بی نهایت مهربون بود و چهرش از یادم نمیره،بعد از زایمانمم عالی بود،من تو اوج کرونا تو تنهایی و استرس زایمان کردم ولی محبتاشون همیشه تو یادمه،ان شا الله شماهم خاطره خوبی برات بمونه

بلندترین فریاد من سکوت من است...