دکتر میزنه دکتر خودت مگه اینکه بیمارستان دولتی بری که دکترت نمیاد و رندم ماما میاد میزنه تو بیمارستانای خصوصی که دکتر خودت موقع زایمان میاد خودشم بخیه میزنه چک میکنه تا از ریکاوری بری بخش
خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر
دکتر میزنه دکتر خودت مگه اینکه بیمارستان دولتی بری که دکترت نمیاد و رندم ماما میاد میزنه تو بیمارستا ...
فدات من خودم دارم تو این محیط کار میکنم
۹۹درصد ماما میزنه(مامای همراه نه ها اون توی روند گرفتن زایمان نباید دخالت کنه)کلا کار بخیه زدن حتی توی سزارین کار پزشکنیست مگه تک و توکی از پزشکا بقول شما توی خصوصی اینکار رو بکنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا کمترین فایده ش اینه بقیه ماماها نمیان دستکاریت کنند. هر شیفتی عوض میشه هی میان معاینه وقتی ماما همرات باشه دیگه یه نفر هس
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
فدات من خودم دارم تو این محیط کار میکنم۹۹درصد ماما میزنه(مامای همراه نه ها اون توی روند گرفتن زایمان ...
دیگه من دو تا زایمان داشتم اطرافیانم هم همینطور البته خصوصی بوده همشون برای هممون دکتر خودمون اومده بخیه رو زده حتی دکتر من یکم دیر رسید دکتر شیفت تا بچه رو گرفت اون رسید و بخیه هارو هم خود دکترم زد اصلا ماما نبود اونجا مامای همراهم بود با دو تا پرستار که دستیار دکتر بودن حتی برای چک بخیه ها هم رفتیم مطب خود دکترمون
خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر
من ۳تا بیمارستان کار کردم توی استان ما همینجوریه حتی زایمان طبیعی داشتیم از بس شیفت شلوغ بوده پزشک ا ...
ولی تو شهر ما خدا رو شکر خود دکتر اگه با بیمارستانی که میری هماهنگ باشه میاد مثلا میگه من تو سه تا بیمارستان فلان و فلان هستم اگه نامه بده بریم اونجا سر زایمان میاد یعنی نه سانت بشه خودشو میرسونه و بخیه هم میزنه خودش بقیه جاهارو نمیدونم اگه قرار باشه بخیه نزنه پس چرا بیاد ؟ این همه هزینه میکنی مهمترین بخشش همون بخیه هست دیگه ، ممنون شما هم موفق باشید
ولی تو شهر ما خدا رو شکر خود دکتر اگه با بیمارستانی که میری هماهنگ باشه میاد مثلا میگه من تو سه تا ب ...
دکتر روال زایمان رو کنترل میکنه و کزارش لحظه ای ماما میده به پزشک خودشم جز موارد استثنا که گفتم مثلا بخش خیلییی شلوغ باشه شاید نرسه و اولویتش پرخطرا باشه
وگرنه خودشم چندبار میاد یه سر میزنه یه معاینه میکنه اوضاع بالینی مادر و nstجنین رو چک میکنه خدای نکرده مشکلی باشه دستور سزارین میده و میره برا جراحیش
دکتر روال زایمان رو کنترل میکنه و کزارش لحظه ای ماما میده به پزشک خودشم جز موارد استثنا که گفتم مثلا ...
دیگه من شهر شمارو نمیدونم من مشهدم و اینجوریه میتونید از بقیه هم بپرسید از لحظه ای که دکتر میاد یعنی نزدیکای فول شدن و فاز آخر زایمان دیگه هست سرش هم معمولا شلوغ نیست تو بخش چون معمولا هر مریضی خودش پزشک داره دیگه چی بشه که جای دیگه هم مریض داشته باشه و کلا نیاد بازم میگم این برای بیمارستانای خصوصیه من از دولتیا چیزی نمیدونم فقط میدونم تو دولتی ها هم شلوغه هم ماما بخیه میزنه هم برخوردای مناسب نمیشه