2777
2789

تا حالا یه استخر نرفتم 

باشگاه نرفتم

گواهی نامه ندارم

کل تابستون نذاشتن برن بیرون دوستام ببینم حتی برای تولدم

حتی یه بارم خودشون جشن تولد نگرفتن تا حالا شمع تولدم فوت نکردم.

چندماهه پریود نمیشم نمی‌دونم چه مشکلی دارم گفتم بریم دکتر به مامانم میگم پشت گوش میندازه.

کلاس کامپیوتر میخواستم برم نداشتن

کلا هیچ کلاسی نذاشتن که برم

از دخترای مردم تعریف میکنن که فلان کلاسو میرن فلان کارو میکنن و عرضه دارن

همشم میگن اون دختری که میخواستیم‌ نشدی 

انقد تو دلم مونده منم بهشون بگم اون خانواده ای که می‌خواستم نبودین.

هر چی هم که میگم برام بگیرین میگن شوهر کنی شوهرت میگیره.

دارم دق می‌کنم از این همه محدودیت و حسرت و مشکل 

واقعا بچه آوردن که فقط حسرت بخوره💔😔

دانشجو ام هستم نمی‌ ذارن کار کنم🙁

نمی‌دونم ازدواج کنم وضعیت بهتر میشه یا نه...

🍓🍒

چندسالته؟

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا اینجور خانواده ها دخترشون هم ازدواج خوبی نمیکنند اصلا یه سری آدم مثل خانواده خودشون میان سراغ این دخترا که همین محدودیت ادامه بدهند اگه خودت کسی آشنا شدی شناخت پیدا کردی فرق داره

۲۱

کم نیست. خوبه.

ولی عجله نکن.

با عقل 

با منطق 

ازدواج کن از چاه درنیای بیفتی تو سیاه چاله

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

معمولا اینجور خانواده ها دخترشون هم ازدواج خوبی نمیکنند اصلا یه سری آدم مثل خانواده خودشون میان سراغ ...

نذاشتن مجردی کنم از دختر بودنم لذت ببرم ازدواج کردنم خیلی ریسکیه 

🍓🍒