2777
2789
عنوان

خواهر شوهره باهام لج کرده چندوقته

149 بازدید | 15 پست

با جاری ریختن روهم 

باهم رفتن استخر نکبتا

در حالی ک همو نمی‌خوان ببینن

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣منم این چیزارو بینشون میبینم جالبه برام

میدونی چرا چون خیلی خواهرشوهرم عوضیه 

حیف تمام خوبی هایی ک کردم الکی این کارو میکنه ک مثلا لج منو دربیاره

می تونی حدس بزنی از کدوم کارت ناراحت شده؟یا پیش جاریت پشتش حرف نزدی؟   / شاید هم از دستت ناراحت نیست تو اینجور فکر می کنی

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️

من خودم باهاشون نمیرم و بیام

اینجوری بهتره 

اونا همه یه جا هستند من دورم

احترامم هم بیشتره

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
میدونی چرا چون خیلی خواهرشوهرم عوضیه حیف تمام خوبی هایی ک کردم الکی این کارو میکنه ک مثلا لج منو درب ...

بیخیال ذات بد نیکو نگردد

آقایون  ب من درخواست بدید ببینم شرفتومیبرم ب نی نی یارم اطلاع میدم🤬

خواهر شوهرا و جاری منم مدتهاست باهم ریختن رو هم منم اصلا برام مهم نیست زندگیمو میکنم😂

چقدر اینا پستن ب خدا 

تا دو روز پیش پشت سر هم حرف میزدن حالا باهم ریختن روهم 

ک چی مثلا 

ولی خب ب نظرم هر چی آدم بدتر باشه احترامشو بیشتر دارن

می تونی حدس بزنی از کدوم کارت ناراحت شده؟یا پیش جاریت پشتش حرف نزدی؟ / شاید هم از دستت ناراحت نیست ...

اره میدونم خیلی آدم فتنه گری هست 

من حرف نزدم پشت سرش بیشتر جاریم غیبت میکرد ولی درکل من خیلی خوبی بهش کردم حیف خوبیم 

دنیایه عجیبیه

خدایی الان پس فردا اون داداشم ازدواج کنه باید تعادل برقرار کنم بین دوتاشون چقدر سخته اینجوری والا

اره آخه چه فرقی میکنه هردو عروسن 

ولی خب تقصیر خودمه من زیاد دم دست بودم کمکشون کردم دلسوزی کردم اون از اول قیافه داشت احترام اون بیشتره

اره آخه چه فرقی میکنه هردو عروسن ولی خب تقصیر خودمه من زیاد دم دست بودم کمکشون کردم دلسوزی کردم اون ...

خیلی فرق داره ادم با ادم فرق می کنه از لحاظ فرهنگی شخصیتی یا هزار چیز دیگه الان من مثلا با عروسمون خیلی خوبم مثل خواهر نداشتم می مونه اونم دختر خوبیه از همه لحاظ با هم کنار میایم حالا شاید مثلا عروس بعد یمون این مدلی نباشه /در مورد شما زیاد محل نزار اصلا حساس نشو اگه ببینن تو حساس شدی و ناراحت میشی بدتر می کنند خودت و بزن به بی خیالی و سر خودت به زندگی و شوهرت و مسائل مهم گرم کن 

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
خیلی فرق داره ادم با ادم فرق می کنه از لحاظ فرهنگی شخصیتی یا هزار چیز دیگه الان من مثلا با عروسمون خ ...

اره دقیقا همینه 

چ میدونم هر جور دوست دارن 

ولی خب چ خوبه ادم تعادل رفتاری داشته باشه