2777
2789

دوست زمان مجردی شوهرم بوده 

ب شوهرم پیام داده بااینکه زن داری هنوز دوست دارم

اینقد جلوی من از زنت تعریف نکن حسودیم میشه 

شوهر احمقمم گفته چشم دیگه اسمشو جلوت نمیارم 

میدونم کیه و خونش کجاست

ب نظرتون برم ابروشو ببرم؟  

دلم طلاق میخواد اما هم بچه کوچیک دارم هم باردارم 

هم اینکه زندگی رو از صفر شروع کردیم کلی طلا دادم تا شوهرم صاحب ماشین شه

شبها گرسنه میخوابیدم پول نون نداشتیم 

حالا ک وضع شوهرم خوب شده چرا بزارم یکی دیگه جامو بگیره

اول اینکه اگه میتونی راه ارتباطی شو قطع کن با همسرت و بگو بهش 

بعدم من بودم ابروش می‌بردم زنیکه هرزه

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تقصیر شوهرته که نخ داده و اجازه داده این بهش پیام بده..اگه مرد مرد باشه با وجدان باشه .باید بگه زنم مادر بچه هامه .حاملس .موقع دربدریم این کنارم بوده نباید بهش پشت پا بزنم...همشم تقصیر دختره نیست..نصفش تقصیر شوهر خودته که هنوز حالیش نیست زن گرفته و بابا شده نباید این کار هارو بکنه