2777
2789

اول بگم دانشجوی ترم دو پزشکی ام و هفت سال پشت کنکور موندم تا بشه...

اگه حس میکنید من شکست خورده ام و حرفام به دردتون نمیخوره پس ادامه ی تاپیکو نخونید چون صرفا می‌خوام یکم از تجربه های روز قبل کنکورم بهتون بگم ‌.

می‌دونم استرس دارید 

ولی از همین لحظه از همین ساعت یکی از دو کار رو انجام بدید 

۱. دیگه رها کنید

درس نخونید 

مرور نکنید و بزارید دهنتون خالی بشه 

حوالی ۱۱ هم برید بخوابید چون احتمالا زمان ببره تا بتونید بخوابید

اینم بگم خودم پارسال ۱۱ رفتم بخوابم و به زوووور ملاتونین و با تپش قلب ساعت ۵ خوابم برد تا ۶.۳۰ ،پس اگه خوبتون نبرد نگران نشید فقط تلاش کنید حتی شده یک ساعت حتماااا بخوابید وگرنه سرجلسه تهوع و بدن درد عملکرد تون رو میاره پایین

۲.تا شب مطالبی که حس می‌کنید واقعا یادتون رفته مرور سریع کنید  

بعدم بخوابید

لازمه بگم مطلب جدید نخونید دیگه؟؟؟!

حسابی ام شب آخری  با خدا حرف بزنید و هرکار معنوی این که دلتونو آروم می‌کنه انجام بدید ،از خدا بخواهید تلاشاتون معجزه وار نتیجه بده ،جمله ای که هر لحظه خودم زیر لب میگفتم اون سالها...

اینم بدونید دیگه هرچی خوندید و نخوندید،تلاش کردید و نکردید دیگه تموم شد،به هیچ وجه خودتونو بابتش سرزنش نکنید،شما طبق سنت و عقل و تجربه تون هرکاری که باید رو انجام دادید الانم بهش دسترسی ندارید که گذشته رو عوض کنید پس رهایش کنید!

سعی میکنم فردا بعد جلسه کنکورم تاپیک بزنم و بگم تا اومدن نتایج چیکار کردم..

توکلتون به خدا باشه 

مطمئن باشید اون همه‌ی تلاشهاتون رو حتی کم دیده،حواسش بهتون هست،دلتون به بودنش قرص باشه

همین.دعاتون میکنم♥️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی که تو این ۷ سال پشت کنکور موندن چی بهت گذشت؟ چی امیدوار نگهت داشت؟ رمز موفقیتت؟

اینکه من قاطعانه نمی‌خواستم حسرت به دل زندگی کنم،

حاضر بودم دوره ای که به گفته ی همه دوره ی طلایی عمرم بود رو گوشه یک خونه تلاش کنم ولی به جاش بیست سی سال بقیه ی عمرم سرم پیش خودم بالا باشه،باور کن انتظار خیلی سخته ولی حسرت خوردن از انتظار سختتره...همه به چشم یه شکست خورده ی بیچاره نگام میکردن تا پارسال،ولی خودم هرچی بالا پایین میکردم نمی‌تونستم خودمو راضی کنم به رشته و شغل دیگه ای رضایت بدم...

عزیزانی که فردا کنکور دارین چند تا نکته:

لطفا شب قبل برید حموم و لباس تمیز بپوشید هیچکس شیفته بوی عرق شما نیست

عطر هم نزنید بعضیا آلرژی دارن به عطر سر جلسه اذیت میشن

پاهاتونم سر جلسه نلرزونید و تکون ندید تمرکز بقیه رو از بین میبره

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ی سوال کلاس آنلاین داشتی یا حضوری یا خودت میخوندی

جفتش

استاد واسم ملاک بود ،یعنی واسه یه درس میشستم کل استادهای آنلاین و حضوری نزدیک خونمونو مینوشتم بعد از هر کدوم یه جلسه تدریس میدیدم و بعدش با تدریس هر کدوم ارتباط می‌گرفتم همون ثبت نام میکردم،هیچچچپوقتم صرف معروف بودن یه استاد سرکلاسش ننشستم،مثلا حنیف عظیمی رو اصلا باهاش ارتباط نگرفتم و هرچی بچه های دیگه ازش تعریف میکردن من حتی یه فیلم نمی‌تونستم باهاش بخونم

عزیزانی که فردا کنکور دارین چند تا نکته:لطفا شب قبل برید حموم و لباس تمیز بپوشید هیچکس شیفته بوی عرق ...

وای تکون دادن پاها رو نگو خواهشاً😑😂

من خودم مدیریت زمانم با پاهام بود،یعنی هرچی پامو بیشتر تکون میدادم سرعت و تمرکزم بالاتر بود

وای تکون دادن پاها رو نگو خواهشاً😑😂من خودم مدیریت زمانم با پاهام بود،یعنی هرچی پامو بیشتر تکون مید ...

اِی خداا🫠

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

وای چه خوب که تاپیکتو دیدم یه نور زنده شد تو قلبم موفق باشی ازبزم

فردا منم چهارمین کنکور مه و سه سال پشت کنکور بودم 

امسال واقعا گرچه دیر شروع کزدم یسری جاها تلاش کردم و می‌تونستم برسم 

ولی نهاییا خودمو باختم و از همون موقع هیچی نخوندم 

و فردا یجورایی صفرم 

حالم خیلی بده حس مرگ دارم 

دلم میخواد برا کنکور ۴۰۵ شروع کنم از همین امشب چون تنها راهم درسه و مثل خودت عاشق رشته های درمان 

ولی بغض گلومو گرفته حالم خیلی بده میگم چهار سال رتبه نجومی آوردم دیگه محاله بشه 

اینم بگم مدرسه تیزهوشان نمونه بودم درسم عالی بود سر کرونا کلا ول کردم سالای آخر و الان چهارسالی میشه زندگیم سیاهه و پوچ زندگی میکنم 

فقط یه ترم رفتم دانشگاه آزاد و مرخصی گرفتم و الان دانشجوشم 

احتمالا مهر هم دوباره به زور خانواده برم و همزمان می‌خوام بخونم 

ولی الان ناامیدی مو نمی‌دونم چکار کنم

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

من سال ۹۶ دیپلم گرفتم 

ی چن سال فاصله گرفتم از درس تا ۴۰۲ و ۴۰۳٫ و امسال هیچکدوم سالا جوری ک میخام نشد حالم از خودم بهم میخوره یسال جدی نشستم بخونم .. نتایج بیاد من ب بابام چی بگم 😭😭😭 امسالم با هزار منت موندم خدایااااااا💔💔💔 

وای چه خوب که تاپیکتو دیدم یه نور زنده شد تو قلبم موفق باشی ازبزمفردا منم چهارمین کنکور مه و سه سال ...

کنکور همش به آخرشه واقعا

آخرش خیلی مهمه که چجوری جمع بندی کنی چیو جمع بندی کنی

بادیدن کارنامه دست ازخوندن کشیدم حدود دوهفتست لای کتابم بازنکردم کلی درس خوندم تلاش کردم کنکور اردیبهشت تصادف کردم... روحیم پوکید نهایی هاروامید داشتم که اونم کارنامم ودیدم اصلا... 

خلاصه بگم کنکورفردابرام هیچ معنی نداره صرفاحاضرم

بایدپشت بمونم:)) 💔

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥