2777
2789
عنوان

خوشگلی خیلیم مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 44 پست
عزیزم من چهره عادی هم ندارم اگه داشتم که انقدر عذاب نمیشدم

خب واقعا سخته. اما خانوم همکار شوهرم واقعا بهره ای از زیبایی نبرده اما خودش رو مظهر زیبایی و فهم و کمال میدونه. خیلی خوبه که ناراحت نیست. تازه از نظر تحصیلات هم دیپلم نداره اما شوهرش تسلط به زبان چینی و انگلیسی داره شغلش هواپیمایی هست. ماشین خارجی هم داده دست خانومش ببین چجور نگاه میکنه فقط... خیلی خوبه که انقدر راحته و خودش رو قبول داره

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
میتونستی زشت باشی و شانست بد باشه

تاپیک آخرم عکس چشام هست دوست داشتی ببین🥰

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخت و اقبال هیچ ربطی ب قیافه زن نداره ..و همچنست برا قیافه پست زد هر چی زودتر گم شه بهتره

میدونی بحث بخت و اقبال نیست 

بحث اینه که من به خاطر همین ظاهر و قیافه تنها موندم نه دوستی نه رفیقی

همه جا پس زده شدم

بماند که چقدر تمسخر و توهین و تحقیر رو دیدم و شنیدم 

حالا اینم بگم گور بابای پسرا و ازدواج و این حرفا ....

ولی تا کی؟؟

وقتی هیچکس رو هم نداری 

واقعیت های زندگی چیز دیگه اس 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
دقیقا همینه کاش من معمولی میبودم که همون اول بقیه ردم نکنن یا رو ترش نکنن حداقل براشون قابل تحمل باش ...

یه نفر اصلا زیبا نبوده یعنی اصلا دیگه سلیقه هیچکس نبوده از امام رضا میخواد فرجی کنه براش چون هر خواستگاری میومده میرفته. یه نفر میاد خواستگاری براش که میگه تو زیبای عالمی میترسم بری بیرون چشم بخوری... ازدواج میکنه و شوهرشم عاشقشششس

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
حالا جدی بیا یه بار اعتماد به نفس داشته باش ببین چی میشه....بازی عوض میشه کلا...

عزیزم فکر میکنی هیچ وقت امتحانش نکردم؟

حتی خیلی سعی کردم در برابر تمسخر و ها و تحقیر ها یا رد شدن ها و پس زده شدن ها که اعتماد به نفسمو به خطر مینداخت .... مراقب باشم 

اگه اعتماد به نفسم اومد پایین خیلی زود درستش کنم 

ولی وقتی سال ها میگذره و هیچ چیز تغییر نمیکنه چه انتظاری داری عزیزم؟🥲

از روتین پوستی و تغییر استایل و تیپ زدن و این چیزا هم همه رو رفتم 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
عزیزم فکر میکنی هیچ وقت امتحانش نکردم؟حتی خیلی سعی کردم در برابر تمسخر و ها و تحقیر ها یا رد شدن ها ...

اعتماد به نفس واقعی!

ازاونا که هیچ کس نمیتونه ازت بگیرتش

اینکه واقعا ته قلبت به خودت بقبولونی که حتی اگه زشت ترین آدم دنیا هم باشی(که مطمئنم قطعاااا اینطوری نیست و خیلیییی خوشگل تر از این حرفایی)هیچ کس تاکید می‌کنم هیچکس حق نداره بهت احساس بد و زشت و ناکافی بودن بده،ما همینطوریش معجزه ی خداییم بدون هیچ آپشن اضافه ای نظیر خوشگلی و....دیروز داشتم به یه کاربر دیگه میگفتم،بخوای یا نخوای آدما بو میکشن که تو راجع به خودت چیی فکر میکنی که دقیقاااا شروع کنن همونجوری راجع بهت فکر کردن و باهات رفتار کردن

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

وقتی میگی خوشگلی مهمه یعنی با همه هستی

من به شخصی اشاره نکردم 

شما رو هم ندیدم والا ..... بدونم خوشگلی یا چجوری 

درمورد هیچ شخصی هم نظر ندادم .و کاری به خوشگلی و زشتی کسی هم ندارم... درمورد خودم صحبت کردم😊

شما از چیز دیگه ای عصبانی عزیزم چرا سر بقیه خالی میکنی🤗

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
من به شخصی اشاره نکردم شما رو هم ندیدم والا ..... بدونم خوشگلی یا چجوری درمورد هیچ شخصی هم نظر ندادم ...

یه تراپیست بود میگفت بعضی زشتی ها زشت بودن دماغ و گونه نیست زشت بودن درون رو انعکاس میده 

این مورد برای شما اصلا گفته شده 

من حرف بدی نزدم ولی شما دوست داشتی بد برداشت کنی

....

یه تراپیست بود میگفت بعضی زشتی ها زشت بودن دماغ و گونه نیست زشت بودن درون رو انعکاس میده این مورد بر ...

اها پس حتما شما خیلی درون زیبایی داری که میای تو تاپیکی که دیروز زدم طلبکارانه پست میذاری؟

بعد الان هم توهین میکنی؟

من نه بد با شما صحبت کردم نه توهین کردم 

ولی خب الان مشخصه علاوه بر نداشتن ادب شما جنبه گفت و گو محترمانه هم نداری 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣