2777
2789

خانوما اول شرایطمو میگم بعد قضیه رو تعریف میکنم لطفا بگید چیکار کنم

۲۸ سالمه و معلمم بابام یه شهر دیگه جدا زندگی میکنه و زندگی مستقل داره گاهی به ماهم سر میزنه طلاق نگرفتن

خواستگار زیاد داشتم اما همه داغون سه چهار مورد خوب داشتم که وقتی قضیه بابامو فهمیدن رفتن...

یکیشون پارسال رفت خیلی مورد ایده الی بود دقیقا همون چیزی بود که ارزوشو داشتم انگار خدا طبق سلیقه من و برا من افریده بود

وقتی فهمید قضیه خونواده رو رفت خیلی غصه خوردم خیلی زیاد

تا یه ماه پیش که دوباره زنگ زدن مامانش یه سری بهوونه ها اورده بود که پسرم از ازدواج منصرف شده بود و... کس دیگه ای بود قبول نمیکردم ولی اینو قبول کردم یه جلسه باهم صحبت کنیم

همه چی خیلی خوب پیش رفت سوالایی که میپرسید خیلی جدی بود و معلوم بود که الکی نیومده دوباره

فقط اینکه بازم درباره بابام سوال پرسید که یه کم خورد تو ذوقم

چون فک نمیکردم دوباره بحثشو باز کنه

ولی خب قبلاً گفته بود من یه آدم مقاوم میخوام برا ازدواج به خاطر شرایط شغلیش بین صحبتاش گفت من فک میکنم تو واقعا دختر مقاومی هستی، ختی غیر مستقیم از سردی و گرمی منم پرسید که نشون میداد واقعا جدیه

خلاصه آخرش گفت من یه ده روزی نیستم و خدافظی کردیم

مامانش فردا صبح زنگ میزنه برا قرار ده روز دیگه

منم خونه نبودم

مامان خانوم ساده لوح بی سیاست من میگه نه قرار نذاریمممممم

انگار پسر تو هنوز شک داره دختر من بچه نیس میفهمه اونم میگه نه بخدا شک نداریم ما اصلا شرایط بابای نگین به پسر من ربطی نداره

حالا مامان من باز به جای اینکه قبول کنه بگه باشه قرار بذاریم

بازم میگه نه باید با پسرت صحبت کنی مطمئن بشی بعد

اونام دیگه زنگ نزدن الان نزدیک ببست و چند روز از موعد زنگ زدنشون میگذره

خیلی غصه خوردم خیلی گریه کردم هرچقد به خدا به امام حسین و... التماس کردم نذر کردم ذکر مجرب گفتم نماز حاجت خوندم هیچی به هیچی

زنگ نزدن که نزدن...

مامانم نمیدونه ولی شماره مامان طرفو دارم به سرم زده بهش پیام بدم یه جوری بهش برسونم نظر من مثبته

ولی اگه این کارو بکنم مامانم بفهمه رسما خفم میکنه 

از خودشم نمیخوام کمک بخوام خیلی ازش دلگیرم چرا بدون مشورت من همچین چیزی گفته

به نظرتون چیکار کنم 

مطمئنم موقعیت بهتری نخواهد بود بعد ازین ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارهای خواستگار چقدر   برام  عجیبه

فکر نکنم  مرد خوبی از این آدم  در بیاد

ببین  وقتی  دختر و پسری گرفتار هم بشن  شدن

ربطی به سوسه  رفتن و سوال پرسیدن و  ادا  زدن  نداره 

اینقدر دو  نفر آدم از  شهرهای مختلف و کشورهای مختلف با هم ازدواج می کنن

فقط به عشق هم

نه اینکه تو کار خانواده ی طرف   سوسه  برن