2777
2789

😂😂😂 عزیزم خیلی هم گرون نیس مگه جوجه هم چقدر میخوره کیلویی پنجاه تومنه تهش ماهی دو کیلو بخوره یک جوجه کوچولو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دانپارس بخر تا حدود دو سه ماهگی بهش بده ، بعد دو سه ماه دیگه گندمم میتونی بدی دانپارس تقریبا هم قیمت گندم،دانپارس حالت تقویتی داره هم چاق و چله میشن هم مریض نمیشن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

چه جالب منم امروز دلم جوجه محلی میخواست رفتم عکساشونو نگاه کردم😂من قبلاً داشتم بهشون( دونه پارس )میدادم یکم توش آب میریختم نرم شه خوششون میومد بزرگ شدن 

نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید 

بازار غذای دان مرغی بخر ولی همیشه نده 

نون خیس کن نرم که شد بده چاق میشه 

برنج خام نده ته غذا ته دیگ خیس کن نرم بشه پوست میوه ساقه سبزی 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ