2777
2789

صبح بهش گفتم که بعدظهر بیاد حرفامونو بزنیم مشکلاتمون خانوادشه خونه ما با شوهر ۲ دقیقه فاصله و الان یک سال و ۲ ماهه عقدیم تو این مدت من ۵ بار خونشون نرفتم خانوادش یکیار به من زنگ نزدن البته بجز دوبار که یبار مادرش تهدیدم کرد که نباید میرفتی پیش فلانی چون من ازش بدم میاد و میگفت هر حرفی بهت بزنم نباید ناراحت شی یکبارم پدرش میگفت تو حواسشو پرت نکن تصادف کنه دیگه از من یه حال نگرفتن با اینکه من بارها زنگ زدم هستید ادامه بگم یا نگم دیگه چون میخوام کسی باشه نظر بده چی بهش بگم 

حالا خانوداش خیلیم اذیت میکنن دخالت تو همه مسائل حتی برای رابطه ادم هم تصمیم میگیرن نمیزارن دوتایی جایی بریم نمیزارن بیاد پیشم هر وقت میاد مدام میگن بیا خونه بیا خونه رفتی چکار خب یعنی چی رفته چکار رفته پیش زنش یه عالمه مادرش مهمون دعوت مزکنه ولی منو ادم حساب نمیکنه حتی عید هم دعوت نکرد من راضیم هیچوقت دعوتم نکنه ولی منم پیش خانوادم سر افکنده میشم که چرا بقیه تازه عروسا خونه پدرشوهر میرن من پدرشوهر مردم بلد نیست یه حال ازم بپرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور وقتا خودت برو خودت رو تحمیل کن😄

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

منم حرفم با شوهرم اینکه که تو قول دادی جواب بی احترامیشونو با بی احترامی بدی خب چرا جوری رفتار نمیکنی که بفهمن الان وقتی باهاشون خوبی اونا خم میگن پسر خودمون میخوادمون جهنم سر دختر مردم گرفت اخه تا کی اینقد من اذیت شم مردم به عروساشون ذوق میکنن این خانواده از من متنفرن هر روز مهمون دارن ولی وقت من میشه سزشون شلوغه حتی اینقددد کم عقلن که دارن ولی اینقد ظالمن یه حلقه طلا سر عقد دست من نکردن من استیل خریدم😭😭

منم حرفم با شوهرم اینکه که تو قول دادی جواب بی احترامیشونو با بی احترامی بدی خب چرا جوری رفتار نمیکن ...

یعنی حلقه ازدواجت هم طلا نبود حتی؟

النگو و سرویس اینا هم هیچی؟!

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

ازدواجتون سنتی بوده یا با دوستی؟و اینکه شغل و خونه و ماشین همسرت مستقل هست یا خانوادش بهش دادن؟

دوست بودم 

اینا خمه مستقله ما حتی انگشتر بله برونی هم که خریدیم از پول خود شوهرم بود و خانوادش یه کمک ریز نکردن 

دوست بودم اینا خمه مستقله ما حتی انگشتر بله برونی هم که خریدیم از پول خود شوهرم بود و خانوادش یه کمک ...

با این حساب خیلی پسر مستقل و خوبی بوده الان چرا از شما دفاع نمیکنه در برابر خانوادش؟ حرف ناراحت کننده ای بهش نزدین که دلخور شه؟

تورو حساب نمیکنن توام حسابشون نکن .اصلا ابدا نرو خونشون.ولی با شوهرت مهربون باش .رفتین بیرون همیشه د ...

اخه مشکل اینجاست نمیزارن بریم بدشون میاد شوهرمم برا اینکه مشکل نشه بینشون دیگه دوس نداره جایی بریم بعد یک سال من همش دوسه بار رفتیم بیرون اونم برای کار اداری

هیچیییی بجز انگشتر بله برون که شوهرم یه عالمه پس انداز کرد خرید

ایناش مشکلی نیست 

بهش نگفتین که با خانوادش حرف بزنه؟

با این حساب خیلی پسر مستقل و خوبی بوده الان چرا از شما دفاع نمیکنه در برابر خانوادش؟ حرف ناراحت کنند ...

دفاع میکنه بار هادمیگه دوست ندارم بیای چون بی احترامی میکنن ولی من دوس دارم وقتی مهمون میاد دیگه نمونه تو اون خونه بیاد پیش من تا خانوادش بدونن